Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτη επιλογή του Φωτάκη ο ΠΑΟΚ

Το συμβόλαιο του Γιώργου Φωτάκη, που εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2009, ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο, ωστόσο παραμένει ως εκκρεμότητα η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν ήδη γίνει, ωστόσο οι καθοριστικές συζητήσεις μένει να γίνουν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Από την πλευρά του, πάντως, ο 31χρονος διεθνής μέσος έχει αποσαφηνίσει στο στενό του περιβάλλον ότι προτεραιότητα στα σχέδιά του είναι η παραμονή του στην Τούμπα και τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, και ο ίδιος διαπιστώνει ότι στον ΠΑΟΚ συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις, προκειμένου τα αμέσως επόμενα χρόνια να καταφέρει να πετύχει σημαντικές διακρίσεις, ιδιαίτερα στις εγχώριες διοργανώσεις. Επιπλέον, και ο ίδιος νιώθει απολύτως οικείο το περιβάλλον της Τούμπας και μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Δικέφαλο έχει δεθεί και συναισθηματικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα διαπραγματεύσεων. Σε κάθε, όμως, περίπτωση θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν έχουν καμία βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει, κυρίως στο διαδίκτυο, κατά το πρόσφατο παρελθόν, σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης έχει ήδη απορρίψει πρόταση της ΠΑΕ για ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου συνεργασίας ως μη οικονομικά συμφέρουσα για αυτόν. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται σε αναμονή των επίσημων συζητήσεων, είχε διαψεύσει τα παραπάνω σενάρια.
ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
Για τον διεθνή μέσο ήταν λογικό να προκύψει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, πολύ δε περισσότερο που σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος και δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ομάδες από την Ιταλία, την Ισπανία αλλά και από τη χώρα μας έχουν κάνει σχετικές κρούσεις, θέλοντας να πληροφορηθούν τα δεδομένα της υπόθεσης. Φυσικά, η πλευρά του παίκτη θα προχωρήσει σε συζητήσεις μαζί τους στην περίπτωση που τελικά χωρίσουν οι δρόμοι του Φωτάκη με τον ΠΑΟΚ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Απόλυτη ήταν η επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ των ΣΠΟΡ, στο οποίο καταγράφηκαν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες της συνάντησης που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τους Φωτάκη, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Έτο. Μεταξύ άλλων, τους προτάθηκε να εισπράξουν άμεσα τα οφειλόμενα προς αυτούς χρήματα, αρκεί να δεχθούν μια μείωση στο συνολικό ποσό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογες συναντήσεις θα έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και με άλλους παίκτες της ομάδας κατά την εδώ παρουσία του τις προσεχείς ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου