Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανεβάζει στροφές ο Βούκιτς!

Με προσωπική απόφαση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τον Ιανουάριο αποκτήθηκε και ο Σέρβος επιθετικός Ζβόνιμιρ Βούκιτς, όπως είχαν αποκαλύψει τα ΣΠΟΡ από την πρώτη ημέρα που ήρθε ο Σέρβος στη Θεσσαλονίκη και συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο συνεργασίας ενάμισι έτους. Ο Βούκιτς είναι ο μοναδικός παίκτης, από τους έξι συνολικά που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, που δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Κάτι που βεβαίως ήταν γνωστό, ευθύς εξαρχής, καθώς ο 33χρονος επιθετικός προερχόταν από διάστημα αγωνιστικής απραξίας.
Το σημαντικό είναι πως μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Βούκιτς ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα προκειμένου σταδιακά να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας. Και μέχρι αυτήν τη στιγμή ανταποκρίνεται θετικά.
Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που επικοινωνούσαν με τα ΣΠΟΡ και ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση του Βούκιτς. Και αμέσως δίνουμε το ρεπορτάζ. Καταρχήν, πρέπει να τονίσουμε πως ο Βούκιτς δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και φυσικά στην αναμέτρηση που μεσολαβεί των δύο αγώνων, αυτή με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Προετοιμάζεται για να είναι έτοιμος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα μέσα Μαρτίου, χωρίς να έχει προκαθοριστεί η ακριβής ημερομηνία συμμετοχής του.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Βούκιτς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς. Σε φυσική κατάσταση βρίσκεται πίσω από τους υπόλοιπους. Όμως, το “σκαρί” του, το σωματότυπό του, τον βοηθά για να κερδίζει έδαφος και να αυξάνει ρυθμούς.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Είναι πολύ μεγάλη η επιθυμία του Βούκιτς για να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Είναι από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που προσέρχεται στα αποδυτήρια της Τούμπας ή της Νέας Μεσημβρίας και από τους τελευταίους που αποχωρεί. Κάνει καθημερινά έξτρα πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Γεωργίτσα και του Γρηγόρη Καβαλιεράτου, των δύο γυμναστών του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα ξεκινά το πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνεχίζει με προπόνηση στο γήπεδο ενώ και μετά το τέλος της προπόνησης των παικτών ακολουθεί έξτρα πρόγραμμα. Καθημερινά, ανεβάζει στροφές.
ΤΟ “ΨΕΜΑ” ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ...
Η παραπληροφόρηση πάει “σύννεφο”. Δυστυχώς, και από ανθρώπους που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ. Κυκλοφόρησε το “ψέμα” πως ο Βούκιτς έχει αυτήν τη χρονική στιγμή περιττά κιλά. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έχει καλό “σκαρί”, αυτόν τον βοηθά για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του και είναι αποφασισμένος να προσφέρει. Ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον τονίζει πως πολύ σύντομα θα μπορέσει να παίξει. Είναι όμως υπομονετικός και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία που θα του δοθεί από την τεχνική ηγεσία.
ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ο Βούκιτς έχει εξοικειωθεί πλήρως με το νέο του περιβάλλον, κάτι που δεν ήταν δύσκολο.
“Παρτιζάνος” ο ίδιος, ήρθε στο αδελφικό σωματείο του ΠΑΟΚ και η σχέση του με τους συμπαίκτες του αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι άριστη. Μάλιστα οι “μυημένοι” στις σχέσεις ΠΑΟΚ – Παρτιζάν τον έχουν μεταφέρει για τα καλά στην ψυχολογία του οπαδού του ΠΑΟΚ και αυτόν τον εξιτάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου