Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Συναγερμός για την Πέμπτη!

Ο Λεβαδειακός, απέδειξε και στην Τρίπολη ότι είναι σκληρό καρύδι τη φετινή σεζόν, αφού λύγισε μ’ ένα γκολ του Φραγκουλάκη στο 87’ και έφυγε ηττημένος με 1-0. Με αυτήν τη νίκη ο Αστέρας ξεπέρασε και πάλι τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία (44 βαθμοί έναντι 43), αλλά το πρωτάθλημα πρέπει ν’ απασχολήσει ξανά τον Δικέφαλο από το βράδυ της Πέμπτης...
ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Το θέμα βέβαια είναι ο Λεβαδειακός, καθώς ο αγώνας της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικός για την υπόθεση πρόκριση στην ημιτελική φάση, με τον ΠΑΟΚ να θέλει σκορ πρόκρισης, ώστε να ταξιδέψει πιο άνετα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Η προετοιμασία άρχισε ουσιαστικά από χθες. Λόγω του αγώνα κυπέλλου δεν υπήρχε ρεπό, με την προπόνηση να γίνεται το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία, τους βασικούς να κάνουν χαλαρό πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά.
Βέβαια, προέκυψαν και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, όχι μόνο από τον αγώνα. Και αναφερόμαστε κυρίως στον Γιώργο Κατσικά, που συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο νεαρός αμυντικός ελπίζει να μην είναι κάτι σοβαρό και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.
Ενοχλήσεις είχαν και ο Κώστας Κατσουράνης με τον Λίαμ Λόρενς και γι αυτόν τον λόγο έκαναν θεραπεία. Ο πρώτος είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, από ένα χτύπημα στη διάρκεια του ματς με την Κέρκυρα, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Ο Ιρλανδός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, ωστόσο επίσης δεν προκύπτει κάτι ανησυχητικό.
Από εκεί και πέρα, ευχάριστη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος επιτέλους αφαίρεσε το νάρθηκα από το χέρι του και χθες έκανε χαλαρό τρέξιμο, μετρώντας αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Γιώργος Φωτάκης και Σέκου Ολίσε που δεν υπολογίζονται για το ματς κυπέλλου (ο Αφρικανός σίγουρα).
Τέλος, όσον αφορά τον Σανθ Χακόμπο, ο Ισπανός τερματοφύλακας αναχώρησε για την πατρίδα του με άδεια της ΠΑΕ, για να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία του για ένα διάστημα, έπειτα από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ…
Σχετικά με τα πρώτα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το ματς, θα φανεί σιγά – σιγά πού προσανατολίζεται για την ενδεκάδα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχουν τιμωρημένοι, ο Κάτσε είναι στην διάθεσή του (Κλάους και Λάζαρ δεν θα παίξουν με τον Πανιώνιο την Κυριακή, αλλά στο κύπελλο είναι διαθέσιμοι).
Ενα ερώτημα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, που έπαιξε τα πρώτα 65 λεπτά του κόντρα στην Κέρκυρα και το αν αρχίσει και πάλι βασικός ή προτιμηθεί ο Κάτσε που είναι πιο ξεκούραστος. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό, αφού ο Ουρουγουανός χρειάζεται τώρα παιχνίδια για να πιάσει ακόμα καλύτερο ρυθμό. Πάντως, γενικά ο Δώνης δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο να είναι πολύ καλή.
Η... ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μετά την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής, οι διαφορές στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ δεν διαφοροποιήθηκαν. Αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης θα ξεκινούσαν με 2 πόντους, ο Ατρόμητος θα είχε 1 και ο ΠΑΣ Γιάννινα κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου