Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο Λάζοβιτς «ψηφίζει» ΠΑΟΚ!

Ετοιμος να πει το μεγάλο «ναι» είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς! Ο Σέρβος σούπερ σταρ, όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα ΣΠΟΡ, όχι απλά βλέπει με θετικό μάτι να συνεχίσει την σπουδαία καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να του προσφέρει την ευκαιρία να δείξει και πάλι την τεράστια ποδοσφαιρική αξία του.


Οι χειρισμοί των ανθρώπων του «Δικέφαλου» ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί το διάστημα των γιορτών. Από την πρώτη ημέρα που το όνομα Λάζοβιτς μπήκε στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, φρόντισαν και πλησίασαν με σωστό τρόπο τον 29χρονο στράικερ. Κυρίως του έδωσαν να καταλάβει πως η μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να του καλύψει τις (ποδοσφαιρικές) φιλοδοξίες του. Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του κι αυτό ο Σέρβος ποδοσφαιριστής το αντιλήφθηκε σ’ όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους παράγοντες της ομάδας.
Από την πλευρά του και ο Ντάνκο Λάζοβιτς φρόντισε να συλλέξει τις πληροφορίες που ήθελε για την πιθανή νέα ομάδα του. Διαπίστωσε ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη είναι η ομάδα που όχι απλά θα του καλύψει τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις του, αλλά είναι μια ομάδα που χτίζεται με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τίτλους.
Την ίδια ώρα που πολλές ρωσικές ομάδες, ανάμεσά τους κι η Ντινάμο Μόσχας, πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Φίτεσε έδειχναν ανοικτά το ενδιαφέρον τους για τον Λάζοβιτς, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε με στόχο να πείσει πρώτα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια να μπει στις όποιες συζητήσεις με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Κι όπως φαίνεται οι επαφές με τον ίδιο τον Λάζοβιτς και τον μάνατζέρ του έγιναν σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό που απομένει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των ΣΠΟΡ, είναι να έρθει ο Σέρβος αστέρας και ο μάνατζέρ του στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.
Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την έλευσή του για να κλείσει τη μεγάλη μεταγραφή. Η συμφωνία αρχικά θα προβλέπει μονοετές συμβόλαιο, ίσως και με την Ζενίτ να καλύπτει μέρος των 2.000.000 ευρώ που είναι σήμερα οι απολαβές του, αλλά οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» είναι έτοιμοι να προτείνουν ένα βασιλικό συμβόλαιο στον Σέρβο σούπερ σταρ.
ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Ο Ντάνκο Λάζοβιτς έχει παίξει στην Τούμπα αλλά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ! Ως παίκτης της Αϊντχόφεν είχε αγωνιστεί σε φιλικό που είχε γίνει μετά από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-08 (ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 2-1 στις 3/5/2008) έχοντας ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα Ολλανδίας με την τότε ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου