Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κλείνει άμεσα ο Σίλντενφελντ!

Ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ επέστρεψε την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα από τη Ρωσία όπου βρέθηκε για τις γιορτές και αμέσως είχε συνάντηση στα γραφεία της Τούμπας με τον Ζήση Βρύζα, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον Γιώργο Δώνη.


Ο Ρώσος στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε σχεδόν απευθείας από το αεροδρόμιο στην Τούμπα, καθώς τα μεταγραφικά θέματα του «Δικέφαλου» τρέχουν και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες στο επόμενο διάστημα.
Ο Τσιστιάκοφ είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Γεωργιάδη, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη και συζήτησαν για όλα τα μεταγραφικά θέματα του «Δικέφαλου».
Αποφάσισαν πού θα επιμείνουν και ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα ακολουθήσουν και θα γίνουν άμεσα, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και οι εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ εφόσον δεν έχουν ευτυχή κατάληξη κάποιες από τις προτάσεις που έχουν ήδη γίνει.
Ο Τσιστιάκοφ ήταν φυσικά σε ανοιχτή γραμμή καθημερινά με τους υπόλοιπους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όσο διάστημα ήταν εκτός Θεσσαλονίκης, ενώ βέβαια δε σταμάτησε να κάνει και τις επαφές του για τους μεταγραφικούς στόχους του «Δικέφαλου».
Μία από τις πιο σημαντικές εξελίξεις της χθεσινής συνάντησης των επιτελών του ΠΑΟΚ ήταν ότι άναψε οριστικά το πράσινο φως για την απόκτηση του Κροάτη αμυντικού Γκόρντον Σίλντενφελντ ως δανεικού από την Ντιναμό Μόσχας με οψιόν αγοράς του από τον «Δικέφαλο» το προσεχές καλοκαίρι.
Ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, είχε ενημερώσει τον Γκέρμαν Τσιστιάκοφ ότι έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την Ντιναμό Μόσχας για να προχωρήσει η μετακίνηση του διεθνή Κροάτη αμυντικού στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν «ψημένος» και από τον Κρέσιτς (έχουν και τον ίδιο μάνατζερ) με τον οποίο είχαν τακτικότητες επαφές ζώντας και οι δύο στη Μόσχα (ο πρώην πορτιέρο του «Δικέφαλου» πήγε το περασμένο καλοκαίρι στη Λοκομοτίβ Μόσχας…) και έβλεπε εξαρχής με καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
Χθες το βράδυ ο Γιώργος Γεωργιάδης, έπειτα από συνεννόηση με τον Γκέρμαν Τσιστιάκοφ, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Σίλντενφελντ και μετέφερε την επιθυμία του ΠΑΟΚ να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία των δύο πλευρών και αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο πρόβλημα αναμένεται να κλείσει από βδομάδα η μεταγραφή…
Από βδομάδα αναμένεται να τρέξουν ταχύτερα όλα τα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ που είναι ανοιχτά και φαίνεται ότι θα γίνουν συνολικά άλλες τουλάχιστον τρεις προσθήκες στο ρόστερ μετά τον Κατσουράνη…
Προτεραιότητα βέβαια αποτελούν οι Λάζοβιτς, Λούκας και Βιεϊρίνια με τον ΠΑΟΚ θα θέλει να κλείσει τους δύο από τους τρεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου