Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

«Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Δώνης και μετά από το ματς με τον Αιγινιακό στο Κύπελλο δεν είχε κρύψει ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών. Σχολιάζοντας τα μεταγραφικά θέματα σε δηλώσεις του στη Nova επανέλαβε τις προτεραιότητες που υπάρχουν. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν, ασφαλώς, προτεραιότητες στα μεταγραφικά, και οι οποίες αφορούν σε παίκτες μεσοεπιθετικούς. Και, κυρίως, εξετάζουμε περιπτώσεις παικτών, που θα είναι ικανοί να δώσουν το κάτι διαφορετικό στην ομάδα μας. Κι αυτή είναι μια διαδικασία που βρίσκεται τώρα σ’ εξέλιξη αλλά και θα συνεχιστεί και το ερχόμενο καλοκαίρι».
ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΟΙ ΔΥΟ…
Ολοκληρώθηκαν χθες και τυπικά οι δανεισμοί του Κώστα Παναγιωτούδη στον Πανιώνιο και του Δημήτρη Στάμου στην Κέρκυρα για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Πανιώνιος αλλά και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν επίσημα το δανεισμό του Παναγιωτούδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τη φανέλα με το «Νο 94» και μάλλον θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι των Νεοσμυρνιωτών με τον Άρη στο Χαριλάου. Η Κέρκυρα, εκτός από τον Στάμου, θέλει και τους Γιάννου, ενώ για τον 22χρονο επιθετικό ενδιαφέρονται ΟΦΗ και Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου