Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Με εισητήρια στη Βέροια

Το καθ' όλα δίκαιο αίτημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για εισιτήρια των 15 ευρώ, όπως είχε συμβεί και στο ματς της Βέροιας με την ΑΕΚ, εισακούστηκε τελικά κι έτσι ανακοινώθηκε αλλαγή στην τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα 5 του Δημοτικού γηπέδου Βέροιας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (2/12) Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Μετά από συνεργασία και συμφωνία των ΠΑΕ Βέροια και ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίστηκε η αλλαγή στην τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα 5 του Δημοτικού γηπέδου Βέροιας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 2/12/2012. Η νέα τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα 5 ορίστηκε στα 15 ευρώ.
Για τη θύρα 6 η τιμή των εισιτηρίων παραμένει στα 20 ευρώ.
Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τη Θύρα 5 μπορούν να έρχονται στο εκδοτήριο του γηπέδου της Τούμπας για να τους επιστραφεί το χρηματικό αντίτιμο των 5 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στη διαφορά από την αναγραφόμενη τιμή.
Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους φιλάθλους θα γίνεται την Παρασκευή 30/11 έως τις 17:00, το Σάββατο 1/12 από τις 09:00 έως τις 17:00.
Την Κυριακή 2/12, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, ούτε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά ούτε και στη Βέροια".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου