Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Μεταγραφές στην τελική ευθεία

Παράλληλα με τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής, μέχρι το τέλος του 2012, οι επιτελείς της ομάδας αυξάνουν τις επαφές τους με τους παίκτες που βρίσκονται στο προσκήνιο και τους ενδιαφέρουν.
Εκτός από τον Βιεϊρίνια για τον οποίον θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει στα μέσα Δεκεμβρίου στη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και τον Ισπανό Λούκας που ανήκει στην Καρπάτι, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό και ένα μέσο που θα ενισχύσει το κέντρο. Ουσιαστικά η ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτηση τριών ή τεσσάρων παικτών που θα μπορέσουν με την έλευσή τους να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα και να κάνουν τη διαφορά. Η αλήθεια είναι πως έχουν εντοπιστεί παίκτες από την Ευρώπη και τους παρακολουθούν για να βγάλουν οριστικά συμπεράσματα. Και πολύ σύντομα θα γίνουν οι επαφές για τον κεντρικό αμυντικό που πρέπει να αποκτηθεί. Επαφές έχουν ξεκινήσει για τον μέσο, έστω και ανεπίσημα και αναμένεται να οριστικοποιηθούν πολύ σύντομα. Η ουσία είναι πως από εδώ και στο εξής θα αυξηθούν οι προσπάθειες των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ προκειμένου να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν σε οικονομικό επίπεδο. Γιατί ανεξάρτητα από τα «θέλω» των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό για να έρθουν οι παίκτες.
Ο Ολαϊτάν που επίσης έχουμε αναφέρει είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Τον Νιγηριανό θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν για μία ακόμη φορά την Κυριακή καθώς θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Τεκμηριωμένη άποψη έχουν για αρκετούς παίκτες, τα ονόματα των οποίων συζητήθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη, μέσα όμως από τις διαπραγματεύσεις που θα αρχίσουν, θα φανεί ποιος μπορεί να έρθει στην Τούμπα και ποιοι θα αποκλειστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου