Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Άναψε «πράσινο» για μεταγραφές ο Ιβάν Σαββίδης!

Διαπίστωσε πλέον, ιδίοις όμμασι ο «τσάρος της Τούμπας» συγκεκριμένες διαφορές (αγωνιστικές κατ’ αρχήν, έτσι;) του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Έτσι έδωσε το «οκ» για μεταγραφές το βράδυ της Κυριακής, στον Ζήση Βρύζα. Τούτο δε, επειδή ουδέποτε έκρυψε τον στόχο του: Την κατάκτηση της κορυφής. Παράλληλα και την κόντρα με το νυν της κατακτητή της!

Έχοντας μάλιστα, ενημερωθεί ήδη ο Ιβάν Σαββίδης - από το «άλτερ έγκο» του στα αγωνιστικά, τον Γκέρμαν Τσιτσιακόφ - δεν χρειάστηκε πολλή ώρα, για να καταλήξει στις αποφάσεις του. Καθώς δε, ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ έχει σχεδόν, συμφωνήσει με την διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ότι αφορά συγκεκριμένους στόχους; Είναι πλέον, θέμα χρόνου η δρομολόγηση των τελικών διαπραγματεύσεων…

Για τους στόχους εντός των συνόρων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρεί «σιγήν ασυρμάτου». Και τούτο επειδή κωλύεται η ίδια, κωλύονται κι … οι στόχοι της ένεκα τυχόν παράνομων (ο νοών νεοίτω) εμπλοκών πριν τη νόμιμη μεταγραφική περίοδο. Για τους στόχους εκτός των συνόρων εξελίσσονται οι συζητήσεις με πάσα μυστικότητα. Τούτο ήταν διακαής επιθυμία του Γιώργο Δώνη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει, να προκληθούν αντιδράσεις (ακόμη κι ακούσιες …) από την δράση της μεταγραφολογίας. Εδώ καλά, καλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμπληρώσει το πρόγραμμα του Α΄ γύρου. Κι αντιμετωπίζει ομάδες με παίκτες στόχους του!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στα χέρια του αναλυτικό πλάνο του Γκέρμαν Τσιτσιακόφ. Το πλάνο αυτό φυσικά, σχεδιάστηκε με την συνδρομή (και την κοινή γνώμη) του Γιώργου Δώνη και του Γιώργου Γεωργιάδη υπό την εποπτεία του Ζήση Βρύζα. Ο Ρώσος μάνατζερ ως «κέλυφος» του Ιβάν Σαββίδη στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ δεν είχε σοβαρές διαφωνίες για τις μεταγραφικές επιλογές. Αναφορικά βέβαια, με τους ρόλους για τους οποίους αναζητούνται παίκτες να αναλάβουν.

Ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, πολύ προσεκτικός – «δεν είναι και χθεσινός»! - στην κατάθεση προτάσεων. Ακόμη τηρεί επιφυλάξεις εκφράζοντας και θέσεις για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ σήμερα.

Ως εκ τούτων είναι απόλυτα αγαστή η συνεργασία του ισοσκελούς τριγώνου λειτουργίας του ΠΑΟΚ (Βρύζας, Δώνης, Γεωργιάδης) με την κορυφή της εποπτείας (Τσιτσιακόφ). Το γεγονός φέρεται, να εκτίμησε απόλυτα ο Ιβάν Σαββίδης. Και χωρίς πολλές περιστροφές ο «τσάρος της Τούμπας» άναψε «πράσινο» για μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου