Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μαγικά γκολ!»

Ο Μάκης Κατσαβάκης στις δηλώσεις του μίλησε για μία πολύ άσχημη μέρα για τον Άρη, λόγω της ήττας με 4-1. Βέβαια μίλησε και για τύχη (;) του ΠΑΟΚ για να δικαιολογήσει όσο μπορούσε τα αδικαιολόγητα… Ωστόσο μίλησε και για μαγικά γκολ του Δικεφάλου.
Αναλυτικά είπε:
«Ήταν μία άσχημη μέρα για τον Άρη και τον κόσμο του. Για όλους. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δυστυχώς δεν μπορέσαμε ποτέ να μπούμε. Ο ΠΑΟΚ έβαζε φοβερά και δύσκολα γκολ και το 4ο γκολ ήταν μαγικό. Εμείς  ίσως πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι στο 3-1, κάναμε προσπάθεια να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, είχαμε δύο περιπτώσεις καλές, αλλά πολλά παιδιά βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Ίσως πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν εύκολη υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό αλλά και τυχερό παιχνίδι, παρασυρόμενος και από τον κόσμο του. Ξαναλέω ότι είναι άσχημη μέρα για τον Άρη..»
Έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν γκολ δύσκολα και με δύσκολα ποσοστά μπαίνουν τέτοια γκολ κάτω από 10-15 %. Μετά μας κυρίευσε η νευρικότητα. Ούτε πάσα μπορούσαμε να κάνουμε για να απειλήσουμε…».
Ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του Γιαννιώτα και είπε:
«Είναι γεγονός ότι για τον Γιάνννη χρειάζεται μία προσπάθεια να προσγειωθεί. Μετά όμως θα λένε ότι έχω πρόβλημα με τους παίκτες αν κάνω κάτι σκληρό. Θα τον βρει το δρόμο του πάντως».
Για το ότι έπαιξε αρκετά ανοιχτά ο Άρης είπε:
«Όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να παίξουμε ψηλά. Αλλά πουλώντας τη μπάλα εύκολα, και με ον ΠΑΟΚ να έχει ηρεμία και κάθετες πάσες ήρθαν τα γκολ του ΠΑΟΚ. Εντολές τι να δώσω; Στο 2-0;  Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη μας ήταν και τυχερός…»
Για την επόμενη μέρα είπε:
«Σίγουρα ο κόσμος έχει δίκαιο ότι και να πει, αλλά στο ποδόσφαιρο μέσα είναι όλα τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ έχει κορμό από πέρυσι. Έχει και καλούς έμπειρους παίκτες. Εμείς κτίζουμε μία νέα ομάδα. Χρειάζεται ηρεμία και υπομονή».
Όσο για την ένταση στο τέλος;
«Δεν είναι σωστό και από τις δύο πλευρές. Απαράδεκτο και για τις δύο ομάδες…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου