Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Για πλάκα 4-1 τον Άρη σε ένα ημίχρονο…



Αντί για να βάλει ο ΠΑΟΚ 8-9 γκολ στον Άρη, αρκέστηκε στα τέσσερα από το πρώτο ημίχρονο κερδίζοντας πολύ εύκολα με 4-1 τους κίτρινους που το μόνο που προσπαθούσαν ήταν να χαλάσουν το παιχνίδι.
Ο Κάκος άφησε το σκληρό παιχνίδι στους παίκτες του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να τους βγάζει κάρτες και οι κλωτσιές πήγαν σύννεφο!
Αντίθετα με το παραμικρό έβγαζε κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ και το ματς στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παρωδία…
Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες (!) με αποβολές του Κατσικά και του Λόρενς στις καθυστερήσεις, ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Γιαννιώτας.

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έφτασε στην Τούμπα και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρακολούθησε ζωντανά το πρώτο του παιχνίδι ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΜΑΤΣ
1' Το παιχνίδι ξεκίνησε (στις 20:30...)
2' Η νύχτα έγινε μέρα πριν αρχίσει το ματς με δεκάδες πυρσούς που άναψαν σε όλο το γήπεδο, το οποίο είναι γεμάτο.

9’ Σέντρα σουτ του Λίνο από αριστερά, ο Βελλίδης μπλόκαρε με δυσκολία με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα.
10’ Σουτ του Σουνά εντελώς άστοχο καμία ανησυχία.


12’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Ρομπέρ έκανε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Λόρενς με φοβερό μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ!

23’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κατσικάς με φοβερή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να τραγουδά εν χορώ «Μη σταματάς Δικέφαλε…»

26’ Ο Αθανασιάδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη μετά από φοβερή πάσα του Λάζαρ, αλλά έχασε φοβερή ευκαιρία να κάνει το 3-0 καθώς το τερματοφύλακας του Άρη έσωσε την ομάδα του.
27’ Κίτρινη στον Κάτσε για χέρι, είναι η 4η στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε κάποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς.
30’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λάζαρ έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, ο Αθανασιάδης έστρωσε τη μπάλα στον Φωτάκης και αυτός με σουτ έκανε το 3-0! Το πάρτι έχει ξεκινήσει από νωρίς στην Τούμπα…

31' Κίτρινη στον Καπετάνο για θέατρο και διαμαρτυρία.
32' Στην Τούμπα ο κόσμος έχει ανάψει κεριά σε όλο το γήπεδο και οι οπαδοί φωνάζουν «Έλεος, έλεος...»!!!
34’ Ο Λίνο έχασε τετ-α-τετ από αριστερά για να κάνει το 4-0!
36’ Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Λάζαρ να σουτάρει από αριστερά έξω από την περιοχή και η μπάλα να περνάει μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.
38' ο Γλύκος έκανε φοβερή απόκρουση σε γυριστή κεφαλιά του Καπετάνου στην πρώτη καλή στιγμή του Άρη.
39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Μετά από κόρνερ από δεξιά ο Αγκάνθο μείωσε σε 3-1.
43' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Ρομπέρ έκανε φοβερή σέντρα ασίστ στον Αθανασιάδη και ο Κλάους με εντυπωσιακό «βολ πλανέ» έκανε το 4-1

47' Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αθανασιάδη, ο οποίος έχασε και πάλι τετ-α-τετ για το 5ο γκολ του ΠΑΟΚ.
61' Μετά από αναστάτωση στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Πουλίδο από κοντά δεν μπόρεσε να βάλει το 2ο γκολ για τον Άρη.
71' Κίτρινη στον Φωτάκη από τον Κάκο, ο οποίος έχει χαρίσει 3-4 κάρτες σε παίκτες του Άρη.
75' Κίτρινη στον Γεωργιάδη.
85' Πεντάλεπτη διακοπή με ψευτομαγκιές από τους παίκτες του Άρη υπό την ανοχή του Κάκου, ο οποίος τελικά έδειξε τρεις κάρτες σε παίκτες του Άρη και δύο σε παίκτες του ΠΑΟΚ!
90' Απευθείας κόκκινη στον Κατσικά για μαρκάρισμα στο κέντρο!
98' Κόκκινη απευθείας στο Λόρενς ο οποίος ξέσπασε μετά από ένα σκληρό φάουλ του Γιαννιώτα, ο οποίος αποβλήθηκε επίσης αλλά με δεύτερη κίτρινη.

Τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1 τον Άρη, αλλά έχασε δύο σημαντικούς παίκτες ενόψει του ΟΦΗ με κόκκινες, τον Κατσικά και τον Λόρενς.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κατσικάς, Κουμάλο, Λίνο, Έτο, Κάτσε (67' Γεωργιάδης), Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ (79' Σαλπιγγίδης), Λόρενς, Αθανασιάδης (89' Πέλκας).
Άρης (Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ψυχογιός, Καζναφέρης (63' Αγγελούδης), Νταμαρλής (46' Παπαστεργιανός), Κοέλιο, Σουνάς (46' Μαργαρίτης), Καπετάνος, Γιανιώτας, Αγκάνθο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου