Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ο Κάκος στερεί από ΠΑΟΚ τρεις παίκτες

Ο Κάκος έκανε μία από τις χειρότερες διαιτησίες του στο δεύτερο ημίχρονο σε βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς σε ένα ματς στο οποίο ο Δικέφαλος προηγούνταν με 4-1 από το πρώτο μέρος απέβαλε δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και έδειξε κίτρινες σε άλλες έξι κίτρινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου!!!
Καταρχάς η πρώτη κίτρινη που έδωσε στο πρώτο μέρος στον ΠΑΟΚ, ήταν στον Κάτσε, η οποία ήταν και η 4η συνολικά για τον παίκτη του Δικεφάλου, ο οποίος θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς.
Κίτρινες έδειξε ο Κάκος και στον Κουμάλο, τον Φωτάκη, τον Γεωργιάδη, τον Κατσικά και τον Σταφυλίδη που ήταν στον πάγκο (!) ενώ απέβαλλε με απευθείας κόκκινες κάρτες τους Κατσικά και Λόρενς.
Οι δύο τελευταίοι, ο Λόρενς και ο Κατσικάς θα απουσιάσουν σίγουρα από το ματς με τον ΟΦΗ που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο στο Ηράκλειο, όπου ο ΠΑΟΚ θα πάει για την 4η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου