Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σύσσωμη η ομάδα στα Τέμπη

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αύριο στα Τέμπη, στο ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φιλάθλους της ομάδας, θα βρεθεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι παίκτες, ο προπονητής, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Φυσικά παρόντες θα είναι και οι εκπρόσωποι της διοίκησης, ενώ θα γίνει και κατάθεση στεφάνων από την ομάδα και τη διοίκηση. Παρόντες θα είναι και δεκάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12:00 θα τελεστεί στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους φίλους της ομάδας και στο οποίο θα παραβρεθούν τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα”.

ΡΕΠΟ Η ΟΜΑΔΑ
Οι παίκτες δε θα προπονηθούν σήμερα, ενώ αύριο όλοι μαζί θα βρεθούν στα Τέμπη το μεσημέρι. Το απόγευμα όμως θα γίνει κανονικά προπόνηση Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει ο Γιώργος Δώνης.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της εθνικής Νέων στο Μπέλφαστ επί της Βόρειας Ιρλανδίας.

* Ο Κοστίν Λάζαρ, αν και συμμετείχε στην αποστολή της εθνικής Ρουμανίας στην αναμέτρηση με την Τουρκία, δεν αγωνίστηκε τελικά στο νικηφόρο παιχνίδι για τους Ρουμάνος με σκορ 0-1 μέσα στην Τουρκία.

* Ο Πέλκας αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της εθνικής ομάδας των Ελπίδων με αντίπαλο το Βέλγιο. Μπήκε στο 76ο λεπτό. Ο Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι στη νίκη με σκορ 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου