Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Δώνης, Γκαρσία και τα νέα συστήματα!

Χρήσιμο ήταν το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βατανιακό κυρίως για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος, όπως σημείωσε στις δηλώσεις του, έβγαλε τα συμπεράσματά του. Οσο για την παρουσία Γκαρσία, επισήμανε ότι ακόμη δεν είναι απολύτως έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
«Οταν υπάρχουν τόσες πολλές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων και τραυματισμών, σε αυτά τα παιχνίδια το ζητούμενο είναι να δούμε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής», ανέφερε αρχικά ο Δώνης, και συνέχισε: «Οπως, επίσης, να δούμε και τους νεαρούς σε τι κατάσταση βρίσκονται. Θέλουμε να υπάρχει σοβαρότητα στην ομάδα, κάτι που είχαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Στα φιλικά παιχνίδια θέλω να δω ποδοσφαιριστές που θα μπουν στο μυαλό μου για να τους χρησιμοποιήσω σε επίσημα παιχνίδια».
Για πρώτη φορά ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε, στο β΄ ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης, το σύστημα με τρεις παίκτες στην άμυνα.
Βέβαια, όπως εξήγησε κι ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά απλώς επιδιώκει οι παίκτες του να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή κατάσταση στη διάρκεια ενός αγώνα. Και αυτές οι δοκιμές θα συνεχιστούν και στο μέλλον.
Αναφερόμενος στο σύστημα 3-5-2, με το οποίο παρέταξε την ομάδα του στο β΄ ημίχρονο, σχολίασε: «Είμαι μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, να ξέρετε ότι όσο περνά ο καιρός, θέλω οι παίκτες μου να ξέρουν ανά πάσα στιγμή εκ των προτέρων να χρησιμοποιήσουν κάτι που έχει δουλευτεί. Ακόμη κι αν έχουν έναν παίκτη λιγότερο, όπως είχαμε στην Κρήτη. Είτε αν θέλουμε να παίξουμε πιο επιθετικά για να ρισκάρουμε, είτε να παίξουμε πιο αμυντικά για να κρατήσουμε ένα σκορ. Να είστε σίγουροι πως οτιδήποτε κάνουμε μέσα στο γήπεδο, το έχουμε δουλέψει".
Σχολιάζοντας συνολικά την εμφάνιση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, επισήμανε: «Με κάποιους παίκτες έμεινα ικανοποιημένος, με κάποιους όχι. Κάτι που πρέπει να διορθώσουμε είναι ότι φτάνουμε πολλές φορές έξω από την περιοχή αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε εύκολα στο γκολ. Βέβαια αυτό χρειάζεται ατομική βελτίωση και αφορά πιο πολύ τους μεσοεπιθετικούς μας παίκτες».
Όσο για την επιστροφή σε δράση του Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε: «Είναι σημαντικό το ότι αγωνίστηκε στο φιλικό. Ο γιατρός είπε να αγωνιστεί ένα ημίχρονο και έτσι κάναμε. Τις επόμενες μέρες θα δούμε την ετοιμότητά του, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο βαθμός της ετοιμότητας δεν είναι ικανοποιητικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου