Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Εφεση στις 29 Οκτωβρίου για Ραπίντ

Η προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για να μειώσει τη βαριά ποινή που του επέβαλε η αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της Τούμπας με τη Ραπιντ Βιέννης θα ολοκληρωθεί στις 29 Οκτωβρίου.

Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε χθες επισήμως την ΠΑΕ πως στη συγκεκριμένη ημερομηνία θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τις θέσεις της. Είναι βέβαιο πως εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για να στηρίξουν με επιχειρήματα τις θέσεις τους. Αυτό που κυρίως θα αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από τον ελλιπέστατο έλεγχο της αστυνομίας και την πρόκληση των οπαδών της Ραπίντ που είχαν στα χέρια τους “δολοφονικά στυλό” με τα οποία εκτόξευαν φωτοβολίδες σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως το συνολικό πρόστιμο στην ΠΑΕ ήταν 150.000 ευρώ, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και τριετής αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή. Ασφαλώς και τα δεδομένα δεν είναι εύκολα για τον ΠΑΟΚ, όμως, οι επιτελείς του είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια για να μειωθεί η ποινή.

Η ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΟΥΣ
Εξάλλου στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την ερχόμενη Τρίτη θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ για τον Γιώργο Δώνη και την ποινή (ένας μήνας μακριά από τους πάγκους και χρηματικό πρόστιμο 12500 ευρώ) που επιβλήθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Επίσης, την ερχόμενη Πέμπτη θα εκδικαστεί η έφεση για τον Κλάους Αθανασιάδη με αφορμή το σχόλιο που είχε γράψει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης πριν από το παιχνίδι με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου