Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η πρόταση Βρύζα – Γ.Χ. στον Κάτσε!

Τη Δευτέρα (22/10) έγινε στην Τούμπα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Γεωργιάδη με τον Εργκους Κάτσε και τον μάνατζέρ του Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον Κάτσε νέο συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας με αποδοχές που ξεκινούν από τις 60.000 ευρώ ετησίως. Εφόσον αποδεχθεί ο Κάτσε την πρόταση, θα μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ανάλογη με τη ρήτρα που είχε μπει στο συμβόλαιο του Σταφυλλίδη. Ο Κάτσε έδειξε θετικός να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, ενώ ο Λυμπερόπουλος δήλωσε χθες το βράδυ: «Επιθυμία του Κάτσε είναι να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και εντός των ημερών θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα».
Βρύζας και Γεωργιάδης μετέφεραν στον Κάτσε την επιθυμία της διοίκησης για την επίτευξη της νέας συμφωνίας. Το τρέχον συμβόλαιο του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2014.
Ο 19χρονος μέσος που θα χάσει το ματς με την Κέρκυρα λόγω τιμωρίας, είχε προαναγγείλει στην συνέντεύξή του στα ΣΠΟΡ τη χθεσινή συζήτηση και την επιθυμία του να συνεχίσει στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου