Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ηρθε η ώρα του Γκαρσία!

Μετά το ρεπό της Κυριακής που είχε δώσει ο Δώνης στην ομάδα (ο ίδιος βρέθηκε στην Αθήνα για τη βάφτιση του μικρού του γιου, ο οποίος ονομάστηκε Κωνσταντίνος) οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο (27/10) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι «Φαίακες» είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μία μόλις ισοπαλία (εντός έδρας 1-1 με την Ξάνθη) σε τέσσερα ματς (είχαν και τρεις ήττες ), αλλά στα τελευταία τρία παιχνίδια τους έχουν δύο νίκες (2-1 τον ΟΦΗ και 0-1 τον Πανιώνιο) και μία ισοπαλία (1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) δείχνοντας να βρίσκουν ρυθμό και έτσι έφτασαν στους 8 βαθμούς που τους έφερε στη μέση της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Δώνης θα αναλύσει στους παίκτες του το αγωνιστικό προφίλ της Κέρκυρας τις επόμενες μέρες, καθώς στη χθεσινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό. Περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για όσους δεν αγωνίστηκαν στη νίκη του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0 και πρόγραμμα αποθεραπείας για εκείνους που αγωνίστηκαν βασικοί.
Ολοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Γιώργο Γεωργιάδη που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και τον Κώστα Σταφυλίδη ο οποίος απουσίαζε με άδεια λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Ο Δώνης ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με την Κέρκυρα τον Λόρενς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και τον Κάτσε, ο οποίος είχε δηλωθεί για να εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι την ποινή της μίας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση των τεσσάρων κίτρινων καρτών.
Είναι προφανές ότι έχει έρθει η ώρα της επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία στην 11άδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 30 Αυγούστου όταν είχε τραυματιστεί στην ήττα από τη Ραπίντ Βιέννης με 3-0. Ο Ουρουγουανός προπονείται πλέον κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, είχε παίξει και στο φιλικό με τον Βατανιακό την προπερασμένη εβδομάδα και πλέον είναι έτοιμος για την επάνοδό του στο βασικό σχήμα.
Πέρυσι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε πετύχει στην Κέρκυρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ της καριέρας του, καθώς στις 25 Μαρτίου στο διπλό του ΠΑΟΚ με 0-4 είχε ανοίξει το σκορ και το δρόμο για τη νίκη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου