Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ο προπονητής της Κέρκυρας, ο Ακης Μάντζιος, μίλησε στον «SPORT 103FM» με αφορμή το παιχνίδι με τον Δικέφαλο και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό και σίγουρα το φαβορί για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Αρχικά ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για τον πως προετοιμάζονται στην Κέρκυρα να αντιμετωπίσουν τον Στέφανο Αθανασιάδη: «Ας ελπίσουμε το Σάββατο να μην σκοράρει ο Αθανασιάδης. Είναι ένας παίκτης πολύ καλός, είναι δεινός σκόρερ, θέλει συγκέντρωση, πρέπει να έχεις τα μάτια πάνω του, είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Είναι ζήτημα χρόνου να καθιερωθεί στην Εθνική Ελλάδας. Δεν νομίζω πως πρέπει να πούμε ότι είναι αδικημένος για το ότι δεν παίζει στην Εθνική. Εχει καλό και σοβαρό προπονητή η Εθνική, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να παίξει».
Για την πορεία της Κέρκυρας και το στόχο της παραμονής είπε: «Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η παραμονή, γιατί έχουμε μία καινούργια ομάδα, που χτίστηκε από το μηδέν. Δουλεύουμε πολύ, προσπαθούμε πολύ με τα παιδιά και κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Εχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Μοναδικός μας στόχος φέτος είναι να σωθεί η ομάδα και να έχουμε παρακαταθήκη τα νέα παιδιά για τη νέα σεζόν».
Για τους πολλούς Ελληνες προπονητές στο φετινό πρωτάθλημα είπε: «Σίγουρα είναι καλό, γιατί η κρίση δεν έφερε μόνο Ελληνες ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές. Ο Ελληνας προπονητής, έχει τις γνώσεις και το ταλέντο, αλλά χρειάζεται εμπιστοσύνη από τους παράγοντες. Είμαι υπέρ των καλών ξένων προπονητών, γιατί και εμείς μαθαίνουμε από αυτούς. Είναι καλό να βγαίνουν νέοι άνθρωποι. Ο καθένας προπονητής έχει κάνει τη διαδρομή του. Ο Ελληνας προπονητής δείχνει ότι και αξίζει και μπορεί».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ φέτος να κοντράρει τον Ολυμπιακό είπε: «Δείχνει ο μόνος με τη σημερινή εικόνα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Είναι στα συν που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο να τον χτυπήσει στα ίσα για το πρωτάθλημα. Εχει περισσότερο βάθος ο Ολυμπιακός, σε σχέση με τον ΠΑΟΚ που έχει ενσωματώσει πολλούς νέους. Αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να τον κοντράρει. Αυτό που φαίνεται τώρα είναι ότι είναι φαβορί, για τη δεύτερη θέση».
Τέλος για την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο είπε: «Είναι επιτυχία να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο. Φτάνει να υπάρχει πλάνο, γιατί έχουμε δει πολλά στις ελληνικές ομάδες. Αν υπάρχει πλάνο, θα είναι όφελος και για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου