Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Aτομική απόδοση των παικτών

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σα σίφουνας από τη Ξάνθη και το PAOK24 αναλύει την ατομική απόδοση των παικτών του και τη διαχείριση του Γιώργου Δώνη.

Γλύκος: Πολύ σταθερός καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενέπνεε εμπιστοσύνη, ενώ έχει κάνει και μία μεγάλη απόκρουση στο 90΄σε σουτ εξ επαφής. Ελέγχεται για τη φάση του 40΄γιατί ενώ η Ξάνθη πίεσε ψηλά, αυτός δεν απομάκρυνε επιλέγοντας να κυκλοφορήσει τη μπάλα με ρίσκο.

Έτο: Αν εξαιρεθεί μία φάση στην αρχή, τα πήγε περίφημα απέναντι στον Μαρσελίνιο, ενώ δημιουργικά απέφυγε τα λάθη. Από τα πολύ καλά του παιχνίδια.

Κουμαλό: Κατάλαβε πως δεν πρέπει να παίρνει ρίσκα και έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Εξαφάνισε τον Μαρκόφσκι, ο οποίος δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα εντός περιοχής, ενώ δεν είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη αφού δεν πήρε ρίσκα που θα τον εξέθεταν.

Κατσικάς: Δεύτερο εξαιρετικό του παιχνίδι, με καλές τοποθετήσεις, ηρεμία και καίριες επεμβάσεις. Έκανε ένα αβίαστο λάθος που έφερε την κάρτα, κάτι που τον στεναχώρησε.

Λίνο: Καλός σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στην ανάπτυξη όπου και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο.  Ο καλός Λίνο ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και με τον Ρομπέρ μπροστά του έχει χημεία.

Φωτάκης: Το καλύτερό του φετινό παιχνίδι. Ανασταλτικά άψογος, στη κυκλοφορία έπαξε σε σωστό χρόνο, ενώ συμμετείχε στο τρίτο γκολ της ομάδας του. Πολλά τρεξίματα και σοβαρότητα από τον Καλαματιανό.

Κάτσε: Κερδίζει το πέναλτι και βάζει μπροστά την ομάδα του, ενώ μέτρησε άπειρα κλεψίματα. Μέτρησε όμως και κάποια λάθη που δε στοίχισαν, αλλά θα πρέπει να μαθαίνει να τα αποφεύγει.

Λάζαρ: Πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ, έδειξε πως είναι πολύ φρέσκος, έχει τρελά τρεξίματα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ρομπέρ: Ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης του ΠΑΟΚ, με πολλές σωστές ενέργειες, ένα πολύ σημαντικό γκολ, με καθαρό μυαλό και διάθεση. Ξέρει τη θέση και αυτό βοηθάει όλη την ομάδα.

Λόρενς: Ήταν ορεξάτος, έδωσε μάχες, αλλά του έλειπε η ουσία, αλλά και η ταχύτητα την οποία αν είχε θα πετύχαινε τουλάχιστον ένα γκολ. Παρόλα αυτά έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά από κόρνερ.

Αθανασιάδης: Έκανε πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο, αλλά η βασική ήταν το ότι άνοιξε το σκορ με πολύ ωραία εκτέλεση πέναλτι. Έχασε ένα τετ α τετ, που θα μπορούσε να γράψει το γκολ νούμερο οκτώ, αλλά γενικά ήταν πολύ ουσιαστικός, κυρίως στο πρέσινγκ του.

Σταφυλίδης: Τον έβαλε ο Δώνης αντί του Λίνο και κλείδωσε την αριστερή πλευρά. Ο μικρός κατάπιε τον Μαρίν και δεν τον άφησε να δημιουργήσει προβλήματα.

Γιάννου: Μπήκε στο τέλος, για να κρατήσει μακριά τη μπάλα από την εστία του Γλύκου.

Ιντζίδης: Μπήκε στο τέλος και δεν πρέπει να πρόλαβε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

Δώνης: Έστησε την ομάδα του χωρίς πειραματισμούς και αυτό του βγήκε σε καλό και κυρίως η επιλογή του Ρομπέρ. Η επιμονή στον Κουμαλό του βγήκε σε καλό για το συγκεκριμένο παιχνίδι , όπως και η παρουσία του Φωτάκη στα δεξιά. Η αλλαγή του Λίνο από τον Σταφυλίδη ήταν η ουσιαστικότερη παρέμβασή του στο παιχνίδι και η βραδιά ήταν πολύ καλή για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου