Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Παραίτηση Ουζουνίδη μετά από το 0-3 από τον ΠΑΟΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε για 9η φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ ως προπονητής και δεν κατάφερε και πάλι να τον κερδίσει! Πλέον μετράει μόλις δύο ισοπαλίες και 7 ήττες. Πάντως στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι το τελικό 0-3 αδικεί την Ξάνθη. Στη συνέντευξη Τύπου πάντως τόνισε ότι έχει υποβάλλει την παραίτησή του από τον πάγκο της Ξάνθης!
Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας πριν τη συνέντευξη Τύπου είχε τονίσει:
«Το σκορ κατά την γνώμη μου είναι πλασματικό, δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Θεωρώ πολύ άδικη την απόφαση του διαιτητή με το πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ. Είναι μια έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ και διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.  Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Και στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε, πέτυχε το 2ο γκολ και κλείδωσε την νίκη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε γιατί μας περιμένει μία πολύ δύσκολη προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου