Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Σίφουνας...ΠΑΟΚ πέρασε από Ξάνθη (0-3)


Το ματς
1' το παιχνίδι ξεκίνησε...
9' ο Κομεσίδης έκανε πέναλτι στον Κάτσε και δέχθηκε και κίτρινη κάρτα.
10' 1-0 για τον ΠΑΟΚ! Ο Στέφανος Αθανασιάδης εκτέλεσε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εύστοχα πέναλτι του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 0-1.
14' Κίτρινη κάρτα στον Λίνο.
19' Φάουλ για την Ξάνθη σε καλή θέση 15 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Μαρσελίνιο το εκτέλεσε αλλά η μπάλα πέρασε χωρίς κίνδυνο για το Δικέφαλο άουτ.
20' Σουτ του Ρομπέρ μετά πάσα του Λάζαρ σε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

21' Πρώτη επικίνδυνη στιγμή για την Ξάνθη, ο Ονουάτσι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο Γλύκος έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ που έκανε ο Νιγηριανός.
30' Κίτρινη στον Έτο.
37' Ο Γλύκος βγήκε από την εστία του και από τη μεγάλη περιοχή και πρόλαβε με προβολή τον Ονουάτσι, ο οποίος έβγαινε μόνος του αν δεν τον προλάβαινε το πορτιέρο του ΠΑΟΚ.
40' Παιδικό λάθος από την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ντάνι έκλεψε τη μπάλα και μπήκε στην περιοχή του Δικεφάλου από δεξιά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ ο Μαρσελίνιο δε βρήκε στόχο και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Β' Ημίχρονο
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές.
52' ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε απευθείας φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, πέρασε η μπάλα πάνω από το τοίχος, αλλά ο Γλύκος μπλόκαρε εύκολα.
54' Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 0-2! Ο Ρομπέρ πήρε τη μπάλα αριστερά, μπήκε στην περιοχή της Ξάνθης αποφεύγοντας τον Μπέρτο και με δεξί σουτ έκανε το 0-2 για τον Δικέφαλο, καθώς ο Βιβιανί δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα.
61' Κίτρινη στον Κατσικά.
62. Σουτ του Κάτσε, μπλόκαρε εύκολα ο Βιβιανί.
76' ο Μαρσελίνιο έκανε ένα καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γλύκου.
77' Κίτρινη στο Λάζαρ.
81' Ο Αθανασιάδης έχασε ένα μοναδικό τετ-α-τετ για να κάνει το 0-3, καθώς ο Βιβιανί απομάκρυνε σε κόρνερ.
82' Ο Λόρενς πήρε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Βιβιανί απομάκρυνε και πάλι σωτήρια για την Ξάνθη.
89' Γκολ για τον ΠΑΟΚ και 0-3! Ο Λάζαρ με σουτ μέσα από την περιοχή σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ έκανε το 0-3.
90+ Ο Μαρσελίνιο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά ο διεθνής πορτιέρο του Δικεφάλου τον σταμάτησε για πολλοστή φορά στο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης (70' Καζούμπα), Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (56' Μάνταλος), Μαρκόφσκι, Πλατέλλας (56' Μαρίν), Βασιλακάκης, Ντάνι.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (70' Σταφυλίδης), Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ (90+ Ιντζίδης), Φωτάκης, Λόρενς (86' Γιάννου), Αθανασιάδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου