Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Αγωνία για Σαλπιγγίδη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του χθεσινού ματς, αφού τραυματίστηκε, σε μία φάση που γύρισε στην άμυνα κι έκανε τάκλιν (πετυχημένο μάλιστα) σε αντίπαλο. Ο Σάλπι είχε έντονους πόνους χαμηλά στο μετατάρσιο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει αν υπάρχει κάποιο ράγισμα ή πρόκειται απλά για κάκωση. Αν συμβαίνει το δεύτερο, μάλλον θα μπορέσει να παίξει στη Βιέννη.
ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κλειστή θα είναι σήμερα (27/8) η προπόνηση του ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 19.00’ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Οσοι αγωνίστηκαν χθες βασικοί θα κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι παίκτες θα γυμναστούν κανονικά. Ο Δώνης προτίμησε να είναι κλειστή η προπόνηση για να δουλέψει απερίσπαστη η ομάδα ενόψει της ρεβάνς στη Βιέννη.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟ
Σήμερα θα φανεί και η κατάσταση του Ετο. Ο Βραζιλιάνος, όπως δήλωσε χθες ο Δώνης, είχε ενοχλήσεις πάνω από τους προσαγωγούς, γι αυτό προτίμησε να τον ξεκουράσει. Λογικά, για τον έμπειρο δεξιό μπακ δεν θα τεθεί θέμα συμμετοχής, αλλά είναι προτιμότερο να περιμένουμε την σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσουμε αν όντως έτσι είναι τα πράγματα.
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
Τα μάτια όλων στη σημερινή (Δευτέρα 27/8) προπόνηση θα είναι στραμμένα στον Πάμπλο Γκαρσία. Ανάλογα με την ένταση της προσπάθειας του Ουρουγουανού, θα φανεί σε πρώτη φάση αν υπάρχει ελπίδα να παίξει βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου