Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Όλα ανοιχτά για τις εκδρομές στη Βιέννη

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Σπύρος Μηλιωρίδης συνάντησαν πριν από το ματς με τον Πανθρακικό το απόγευμα της Κυριακής τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ενημερώνοντάς τους για το πόσο κρίσιμη και σοβαρή είναι η κατάσταση με την απολογία στην ΟΥΕΦΑ και τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.
Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το αν τελικά γίνει η εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Βιέννη και αν γίνει χρήση των 850 εισιτηρίων (200 εξ αυτών έχουν εξασφαλίσει και οι ομογενείς οπαδοί στη Γερμανία). Οι εκπρόσωποι των οπαδών απάντησαν πως θα κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να προσέξουν και να προστατεύουν την ομάδα, αλλά και τους εαυτούς τους. Βασικό ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει φυσικά και η άποψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η… ΠΟΛΗ
Αυτό που συζητήθηκε εκτενώς αφορά μία βάσιμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η αυστριακή αστυνομία θα στείλει έγγραφο στην ΟΥΕΦΑ και με το οποίο θα ζητάει να μην μεταβούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Βιέννη, αλλά να βρεθούν απευθείας στο γήπεδο. Αυτό είναι και ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Να γίνει δηλαδή η εκδρομή όπως έγινε στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς να βρεθούν μέσα στην πόλη της Βιέννης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μόνο στο γήπεδο και αμέσως μετά η αναχώρηση για την Ελλάδα. ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οργανωμένοι θα τα ξαναπούν και σήμερα, αφού γίνει γνωστή και η απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου