Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

“Ηττηθήκαμε με γκολ επιπέδου Αθανασιάδη”!

Εντυπωσιασμένος από το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.
Ο προπονητής του Πανθρακικού, εξήρε τον σκόρερ του Δικεφάλου, εξήγησε ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε την κούραση του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε ότι στόχος του συλλόγου της Κομοτηνής είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.
Αρχικά ο 47χρονος προπονητής είπε: “Ως ένα σημείο εκμεταλλευτήκαμε την κόπωση του ΠΑΟΚ και το ότι το μυαλό των παικτών του ήταν στο ευρωπαϊκό ματς. Σταθήκαμε αρκετά καλά, κάναμε και ευκαιρία για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε στο πρώτο 15λεπτο να κρατήσουμε την μπάλα, δεχτήκαμε ένα τέρμα επιπέδου Αθανασιάδη και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Για να πάρεις αποτέλεσμα στην Τούμπα πρέπει να σκοράρεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, με ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να πάρουμε και αποτελέσματα".
Για το αν ο στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή ή κάτι περισσότερο τόνισε: Όχι, ο στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή”. Σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του επισήμανε: “Αρκετοί παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα ήρθαν αργά στην προετοιμασία και περιμένουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος, η φάση του γκολ είναι δουλεμένη στην προπόνηση, την έχω δει και σε άλλους αγώνες του. Εμείς ακόμη δεν φτάσαμε εκεί”.
Για τα κρίσιμα λάθη που έφεραν την ήττα σημείωσε: “Αφού δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με ένα ΠΑΟΚ αρκετά κουρασμένο ήταν λογικό να υπάρχει πίεση. Κυρίως το πρόβλημα ήταν ότι δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας”. Στο τέλος, ζητήθηκε η άποψη του Σάββα Παντελίδη για το φετινό πρωτάθλημα: “Οσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, περιμένω μια χρονιά μεταβατική, μακάρι να πετύχουν οι Ελληνες παίκτες, αλλά αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική. Μπορεί να δούμε καλύτερο αλλά μπορεί και χειρότερο ποδόσφαιρο. Αν απογοητευτούμε από την πρώτη σεζόν, αυτό θα κάνει κακό στο ποδόσφαιρο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου