Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι επιλογές του Δώνη!

Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα και αφορά τους νέους παίκτες και τους δανεικούς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μέσα από τις προπονήσεις των επομένων ημερών, θα διαπιστώσει ποιος ή ποιοι είναι περισσότερο έτοιμοι για να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για την Ολλανδία. Θα επιλέξει τους πιο έτοιμους. Όμως, τους υπολογίζει όλους ανεξαιρέτως. Αυτό είναι ξεκάθαρο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Θέλει από όλους τους νέους να είναι ετοιμοπόλεμοι γιατί ανά πάσα στιγμή μέσα στη σεζόν, μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσουν.

Για δεύτερη ημέρα προπονήθηκε μόνος του ο Γκαρσία

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή προπονήθηκε χθες ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί με τον προπονητή αποκατάστασης Γρηγόρη Καβαλιεράτο. Ο Γκαρσία αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το ελαφρύ πρόγραμμα, για να είναι σε καλή κατάσταση, όταν με το καλό αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας από την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ουρουγουανός άσος δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση και όπως φαίνεται, θέλει να βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου