Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η επίσημη πρεμιέρα και τα φιλικά που θέλει ο Δώνης

Ξεκινούν οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας με την παρουσία του Γιώργου Δώνη, όλων των συνεργατών του και των νεαρών παικτών που θα περάσουν από τη διαδικασία της προεπιλογής για να διαπιστωθεί εντός των ημερών, ποιοι είναι περισσότερο έτοιμοι. Όμως, πλησιάζει η στιγμή που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών που θα συμμετέχουν στην επαγγελματική ομάδα. Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη του ΠΑΟΚ με την παρουσία των φιλάθλων του, όπως συνηθίζεται στο γήπεδο της Τούμπας. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε προσδιοριστεί η ακριβής ημέρα όπου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση. Όμως, δεδομένο είναι πως την ερχόμενη Δευτέρα αρκετοί παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις στο εργαστήριο του κ. Ζιώγα ενώ το δεύτερο γκρουπ των παικτών θα περάσει την Τρίτη αυτή τη διαδικασία. Λογικά την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση των παικτών στην Τούμπα και αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οι ημέρες που ακολουθούν είναι σημαντικές, υπό την έννοια πως ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταλήξουν στα ονόματα των παικτών που θα συμμετέχουν στην πρώτη συγκέντρωση. Αναμένεται εντός των ημερών να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους παίκτες όπου λήγουν τα συμβόλαιά τους. Εάν δηλαδή, κάποιοι εξ’ αυτών υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Επίσης αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει ενδιαφέρον και για τους παίκτες που θα αποκτηθούν. Από τη στιγμή που επέστρεψε ο Δώνης στη Θεσσαλονίκη και πιάνει δουλειά, αρχίζει η διαδικασία της διαμόρφωσης του ρόστερ με τους παίκτες που θα σηκώσουν το κύριο βάρος για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας τη νέα σεζόν.

Παράλληλα θα γίνει και η προεργασία για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία από τις 5 έως τις 22 Ιουλίου. Ο Δώνης ζήτησε τουλάχιστον 3 -4 δυνατά φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου