Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

Πρωί πρωί αρχίζει το τρέξιμο στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος συνεχίζει εντατικά το ατομικό του πρόγραμμα, παρέα με τον εκ των γυμναστών του ΠΑΟΚ, Γρηγόρη Καβαλιεράτο. Ο Ουρουγουανός μέσος θέλει μ’ αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τις συνέπειες του μίνι καύσωνα των ημερών, κάτι καθόλου εύκολο. Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι λίγο μετά τις 8.30 το πρωί, οπότε και τελειώνει το πρόγραμμά του, ο υδράργυρος φλερτάρει με τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος
Οι μέρες περνούν, αλλά ο αριθμός των διαρκείας δε λέει να πάρει την ανηφόρα. Η… κακή ημέρα, βέβαια, φάνηκε από την αρχή, αφού η οικονομική κρίση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, δε θα μπορούσε να συμβεί και διαφορετικά. Απ’ αυτήν την άποψη, δε φαίνεται να έχει βάση η άποψη που διατυπώνεται, σύμφωνα με την οποία μια ή δύο μεταγραφικές κινήσεις θα τονώσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων του “Δικέφαλου”. Όσο και αν… ενθουσιαστεί κάποιος με την έλευση ενός ή δύο παικτών, αν δεν έχει χρήματα στην τσέπη, πώς θα ανανεώσει ή θα αγοράσει για πρώτη φορά διαρκείας; Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμβιβαστούν ότι ο αριθμός των διαρκείας θα είναι αισθητά μικρότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κάτι, βέβαια, που συνεπάγεται και αντίστοιχα μικρότερα έσοδα. Αλλά επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ μπορούν να προσδοκούν σε μεγαλύτερα έσοδα μέσω των εισιτηρίων στη διάρκεια της σεζόν. Με την απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση ότι και η πορεία της ομάδας στη διάρκεια της σεζόν θα είναι καλύτερη σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια.
Ο Ετο καλείται να βάλει και αυτός πλάτη
Στο πλαίσιο των γενικότερων περικοπών και του μειωμένου μπάτζετ για τη νέα σεζόν, θα κληθεί κι ο Αραούχο Έτο να… συνδράμει στη συνολική προσπάθεια. Άλλωστε, όταν πριν από ενάμισι χρόνο ο Βραζιλιάνος μπακ υπέγραφε συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Δικέφαλο”, τα τότε οικονομικά δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά από τα σημερινά.
Οι ετήσιες αποδοχές του Βραζιλιάνου αμυντικού κυμαίνονται στις 300 χιλιάδες ευρώ. Κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στις ημέρες που διανύουμε, θα είναι πολύ δύσκολο για την ΠΑΕ να ανταποκριθεί σ’ αυτό το οικονομικό ύψος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου