Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΟΚ ο Γεωργιάδης, χωρίς Νιμανί με Ατρόμητο στο Περιστέρι!

Ο Λάσλο Μπόλονι αποφάσισε ότι ο Φρεντερίκ Νιμανί που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με την ΑΕΚ θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο Γάλλος θα είναι και η μοναδική απουσία του ΠΑΟΚ ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ καθώς ο Γιώργος Γεωργιάδης που είχε ενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ και χθες προφυλάχθηκε, σήμερα ήταν ΟΚ και μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Από τη σημερινή προπόνηση που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου στη Νέα Μεσήμβρια απουσίαζαν (δικαιολογημένα) ο Γκαρσία και ο Λίνο, οι οποίοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα, καθώς  βρέθηκαν στην εκδήλωση για τα βραβεία της Nova. Ο Ουρουγουανός και ο Βραζιλιάνος ήταν οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ που συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος.
Όλοι οι παίκτες που μπήκαν στην καλύτερη 18αδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τη Nova ήταν οι:
Μπάλας Μέγερι, Ολοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Μανιάτης, Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός), Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ), Σάρλζ Ιτάνζ, Κώστας Μήτρογλου (Ατρόμητος), Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεμπάστιαν Λέτο (Παναθηναϊκός), Νίκος Γεωργέας (ΑΕΚ), Σουμπίνιο (ΟΦΗ/Λεβαδειακός), Φώτης Παπουλής (ΟΦΗ), Σίμο Ναβάρο (Αστέρας Τρίπολης), Ρικάρντο Φατί (Αρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου