Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Σάντος, Γκαρσία, Ρουί Κόστα, Λίνο και πολλά πειράγματα!

Ξεχωριστή ήταν η προχθεσινή παρουσία των Γκαρσία και Λίνο στην εκδήλωση που διοργάνωσε η NOVA για τους καλύτερους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δικαιολογημένα, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Γκαρσία και Λίνο συνομίλησαν για αρκετά λεπτά με τον Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές σχέσεις με τους δύο παίκτες και δικαιολογημένα η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ό,τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στις ομάδες και στην Εθνική.
Ο Σάντος έχει τον τρόπο του να κρατά κοντά τους παίκτες και στην προχθεσινή εκδήλωση, όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν. Ο Πορτογάλος τεχνικός, πρωταγωνίστησε στα πειράγματα που έκανε τόσο στον Γκαρσία όσο και στον Λίνο. Οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ τα δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα καθώς γνωρίζουν τον χαρακτήρα του πρώην προπονητή τους. Αναμφίβολα ήταν μια διαφορετική συνάντηση από όλες τις υπόλοιπες, στην οποία κυριάρχησαν η αμοιβαία εκτίμηση, ο αλληλοσεβασμός και το ενδιαφέρον για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει. Ανθρώπινες κουβέντες ειπώθηκαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αρκετούς ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη. Στέλνει πάντα μηνύματα τα Χριστούγεννα, τη Πρωτοχρονιά, το Πάσχα και εύχεται χρόνια πολλά όταν κάποιος γνωστός του γιορτάζει. Ο Σάντος είναι απίστευτα τυπικός.
Ο Ρουί Κόστα και το τετ α τετ με τον Γκαρσία
Ξεχωριστή ήταν η παρουσία, προχθές το βράδυ του Πορτογάλου Ρουί Κόστα στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για να βραβευτούν οι καλύτεροι αυτής της περιόδου. Ο Ρουί Κόστα γνωρίζει πολύ καλά τον Γκαρσία και οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετά λεπτά, στο περιθώριο αυτής της λαμπρής εκδήλωσης. Δύο ισχυρές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, πάντα ξεχωρίζουν. Και το ευτύχημα είναι πως ο ένας από τους δύο, αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.
Μέλμπεργκ
Η αναγνώριση του αντιπάλου έχει πολύ μεγαλύτερη αξία, σε σύγκριση με τη αναγνώριση του φίλου. Και ο Ολοφ Μέλμπεργκ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες του.
Ο Σoυηδός κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων, ο Μέλμπεργκ, χαιρέτησε με ευγενικό τρόπο τον Γκαρσία αλλά και τον Λίνο προχθές το βράδυ. Ηταν τζέντλεμαν ο Σουηδός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου