Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Λίνο: “Παραμένω” - Γκαρσία: “Ευχαριστώ τον κόσμο”

Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν τη ομάδα στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε η NOVA για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι Γκαρσία και Λίνο βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους καθώς σύμφωνα με τη ψηφοφορία που έγινε, συμμετέχουν στη καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος. Και ασφαλώς ευχαριστήθηκαν αυτή τη προτίμηση.

O Λίνο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τα φανέλα του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και σίγουρα με τη εμπειρία του έχει βοηθήσει σημαντικά τον Δικέφαλο.
Ο Λίνο ρωτήθηκε εάν αποφάσισε τι θα κάνει τη επόμενη σεζόν καθώς το συμβόλαιο του λήγει με τον ΠΑΟΚ και προανήγγειλε τη παραμονή του στην Τούμπα. Μάλιστα ο Λίνο τόνισε κατά τη διάρκεια της βράβευσης του:
“Σίγουρα θα καθίσω εδώ για περισσότερο καιρό. Έχω νοσταλγήσει τη πατρίδα μου, όμως έχω αγαπήσει τη Ελλάδα και αισθάνομαι πολύ καλά στον ΠΑΟΚ”.

Ο Γκαρσία είχε συμπληρώσει τα 100 παιχνίδια στη Ελλάδα πριν από τη έναρξη των πλέι οφ και βραβεύτηκε για τη συνεισφορά του στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Και τόνισε στις δηλώσεις του: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το βραβείο. Είμαι γεράκος τώρα πιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη στήριξη τους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.
- Έχεις βάλει ξανά γκολ με κόρνερ ;
-    “Όχι, αλλά είχα λίγο τύχη και τα κατάφερα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα”.
Με τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ συνταξίδεψε στην Αθήνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος χθες το μεσημέρι. Σήμερα και οι τρεις θα βρίσκονται στη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Γκαρσία και Λίνο θα προετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου