Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

«Χαρούμενος που έμεινα!»

Τη δεύτερη ανανέωση συμβολαίου βασικού παίκτη της ομάδας έκανε ο ΠΑΟΚ σε χρονικό διάστημα τριών ημερών. Μετά τον Πάμπλο Γκαρσία, συμφώνησε και υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και ο Αλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος της συμφωνίας καθώς βασική του επιθυμία, όπως είχε δηλώσει στα ΣΠΟΡ, ήταν να μείνει στον ΠΑΟΚ για ένα ακόμη χρόνο, έστω και με μειωμένες απολαβές. Οπως και τελικά έγινε.
Τα ΣΠΟΡ σας είχαν προϊδεάσει για τη θετική εξέλιξη του θέματος Λίνο και από το χθεσινό ρεπορτάζ, όταν γράψαμε σε τίτλο, πως οριστικοποιείται η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών στο σημερινό ραντεβού. Και αυτό τελικά συνέβη.
Ο Λίνο προσήλθε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγο πριν από τις 19:00 χθες το απόγευμα. Μαζί του ήταν ο ατζέντης του Δημήτρης Καγιόγλου. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Παντελή Κωνσταντινίδη. Και η συμφωνία επιτεύχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρες. Ήταν φανερή η διάθεση των δύο πλευρών να συνεργαστούν για έναν ακόμη χρόνο, παρά την αρχική διαφωνία, έτσι όπως είχε προκύψει από το πρώτο ραντεβού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ αύξησε για πολύ λίγο, την προσφορά του στον Λίνο, προκειμένου να τον δελεάσει και να μείνει στην Τούμπα. Η τελική προσφορά έφθασε τις 180.000 ευρώ ποσό που τελικά αποδέχθηκε ο Λίνο και παρέμεινε.
Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Λίνο με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ υποστήριξε με νόημα:
“Είμαι και εγώ χαρούμενος και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω για έναν ακόμη χρόνο τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μπορώ να είμαι καλύτερος και να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα χαρές. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και όλο το επιτελείο του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και εύχομαι όλα να πάνε καλά και αυτή τη χρονιά”.
Με δύο ραντεβού
Μετά από το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον Λίνο και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, το οποίο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ο Λίνο συζήτησε την πρόταση που είχε στα χέρια του, με τη σύζυγό του και τους στενούς του συνεργάτες. Πείστηκε πως είναι για το συμφέρον του να μείνει στην Τούμπα και αυτό τελικά συνέβη. Χθες το βράδυ, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.
Στη Βραζιλία για διακοπές
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Λίνο θα αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του για να μπορέσει να ξεκουραστεί. Για αυτό τον λόγο, μαζί με τη σύζυγό του, και τον γιο τους θα ταξιδέψουν με προορισμό τη Βραζιλία, όπου και θα μείνουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Ο Λίνο θα ενημερωθεί από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για την ακριβή ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις δηλώσεις που έκανε στα ΣΠΟΡ, έλεγε στους στενούς του συνεργάτες πως εφόσον είναι υγιής, μπορεί να πετύχει πολλά με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου