Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δύο γκολ ο Σταφυλίδης με την Εθνική νέων στην Δανία!

Εντυπωσιακός ήταν ο Κώστας Σταφυλίδης στη σημερινή νίκη της Εθνικής νέων με την Κύπρο με 3-0 καθώς πέτυχε δύο γκολ!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των νέων βρίσκεται στη Δανία όπου διεξάγεται ένας προκριματικός όμιλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ελλάδα που κέρδισε προχθές με 3-0 την Τουρκία, τα κατάφερε πριν από λίγο και με την Κύπρο την οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ.
Το 1-0 σημείωσε ο Διαμαντάκος στο 6΄ και μετά πήρε σκυτάλη το Σταφυλίδης, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 44΄ και στο 88΄ διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το τελικό 3-0.
Ο νεαρός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και με την Εθνική νέων, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία...
Σε αυτό τον αγώνα η Ελλάδα του Κώστα Τσάνα έπαιξε με τους: : Καπίνο, Μαρινάκη, Σταφυλίδη, Μπουγαΐδη, Μπάλα, Μαυρία, Φουρλάνο (80΄ Μπούζας), Διαμαντάκο, Κατίδη (72΄ Μπακασέτας), Γιαννιώτα (64΄ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλη.
Όλα, πλέον, θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική (28/5, ώρα 15:00 Ελλάδας), στην οποία η ελληνική ομάδα θ΄ αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Δανία. Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση προκρίνεται ο πρώτος της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου