Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Μπόλονι: “Κριτής ο κόσμος”

Η συζήτηση του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον ατζέντη του Λάσλο Μπόλονι, τον Γιώργου Φούγια, είχε ολοκληρωθεί στην Τούμπα και ο Μπόλονι ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις που ασφαλώς δεν ήταν ευχάριστες για τον ίδιο, καθώς με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, λύθηκε η συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μειώσει σημαντικά τις οικονομικές απολαβές του Ρουμάνου τεχνικού, ο Μπόλονι δέχθηκε μια μείωση αξιόλογη, όμως, το κοινό σημείο τομής δε βρέθηκε κυρίως διότι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν λάβει την τελική τους απόφαση να μη συνεχίσουν αυτήν τη συνεργασία. Ο Μπόλονι ενημερώθηκε αναλυτικά και ήταν προβληματισμένος γιατί η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Χθες το βράδυ τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν να κάνει το πρώτο σχόλιο μετά την επιβεβαίωση του διαζυγίου. Και ο Ρουμάνος τόνισε: “Ο κόσμος είναι ο πιο σημαντικός κριτής”. Δεν ήθελε να πει περισσότερα πράγματα από το τηλέφωνο και επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
Το μόνο που αρκέστηκε να προσθέσει ο Μπόλονι μιλώντας στα ΣΠΟΡ του Βορρά ήταν το εξής: “Εγώ ήμουν πάντα ειλικρινής απέναντι στον κόσμο και τσην ομάδα. Γι’ αυτό και ο κόσμος είναι αυτός που θα με κρίνει”.
Ο Μπόλονι θα μείνει για λίγες ακόμη ημέρες στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Είναι δε, πολύ πιθανό να δώσει μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη για να απευθυνθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ και να εξηγήσει τους λόγους αυτού του διαζυγίου. Είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κοντά στους παίκτες που προπονεί στη Μεσημβρία, στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, για να τους αποχαιρετίσει.
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, πήρε την απόφαση να μη συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο παρά το γεγονός ότι ο Μπόλονι είχε συμβόλαιο με τον “Δικέφαλο”. Και όπως εξηγούμε αναλυτικά στη σελίδα 5 του σημερινού ρεπορτάζ, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές στις οποίες έχει καταλήξει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και θα καταλήξει σε μια απ’ αυτές μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης.
Στο χθεσινό ραντεβού που έγινε στην Τούμπα, βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Μπόλονι, ο Γιώργος Φούγιας που συνομίλησε με τον Κωνσταντινίδη. Ο Μπόλονι έδειξε διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις του και από τις 500.000 ευρώ (καθαρές απολαβές) δέχθηκε να “πέσει” στις 350.000 ευρώ. Όμως η απόφαση είχε ληφθεί από τον Ζήση Βρύζα πριν από το ραντεβού και δεν άλλαξε. Απομένει η τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο και τις ευχαριστίες για την προσφορά του στην ομάδα.
Ηταν παρών στη χθεσινή προπόνηση
Λίγο πριν ξεκινήσει η τελική διαπραγμάτευση ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, και τον ατζέντη του Μπόλονι, τον Γιώργο Φούγια, ο Ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στη Μεσημβρία για μια ακόμη προπόνηση με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα όπως κάνει κάθε μέρα, από την αρχή της εβδομάδας. Ο Μπόλονι ενημερώθηκε για τις τελικές εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Είναι πολύ πιθανό σήμερα το πρωί να βρεθεί στη Μεσημβρία για να αποχαιρετίσει τους παίκτες (όσους έχουν απομείνει).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου