Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη…

Πριν καλά καλά μειωθεί η οργή και ο θυμός στον ΠΑΟΚ, από το νέο έγκλημα του Θανάση Γιάχου στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε και πάλι το… θαύμα της! Πλήρως αποστασιοποιημένη από την πραγματικότητα, πιστή στον… προγραμματισμό της και υπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα, όρισε για το αυριανό παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, που θα γίνει, επίσης, στο Ολυμπιακό στάδιο, τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ
ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ


Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ πηγίναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες του. Φέτος, είναι η τρίτη φορά που θα σφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ, αφού είχε προηγηθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” (2-1) και αυτό της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-3). Στο δεύτερο ματς μάλιστα, είχε σφυρίξει και ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 0-3, που αν το αποτέλεσμα ήταν ρευστό δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το υποδείξει. Το έκανε για να ρίξει στάχτη στα μάτια…

ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ
Ο ΚΑΚΟΣ…


Ο οφθαλμίατρος ορίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ και είναι χαρακτηριστικό ότι για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ αγνοήθηκε ο Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος, που, κατά γενική παραδοχή, είναι αυτήν τη στιγμή ο καλύτερος, ορίζεται σε ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά όχι στις εξορμήσεις του “Δικέφαλου” μακριά απ’ αυτήν.
Βοηθοί τού Κουκουλάκη θα είναι ο Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία και ο Ποντίκης από την Πρέβεζα και τέταρτος διαιτητής ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα. Όλοι στον ΠΑΟΚ βέβαια, θυμούνται τον Κουκουλάκη από τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2008-2009, όταν άφησε τον ΠΑΟΚ με 9 παίκτες, οδηγώντας τον στον αποκλεισμό.

Παράπονα γ
ια τον Μιχάλη Κουκουλάκη εκφράζονται και από την ΑΕΚ!
Ο λόγος είναι ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, που έληξε ισόπαλος με 2-2, οι γηπεδούχοι φώναζαν τότε για τρία πέναλτι! Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για τον αυριανό αγώνα, με την “Ένωση” να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες και να επιδιώκει φυσικά να δημιουργήσει συνθήκες πίεσης - πάνω στον, ούτως ή άλλως, ασταθή Κουκουλάκη – για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου