Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παραπέμπεται ο Γιάχος. Ε, και;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας), βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό τον Γιάχο και τον βοηθό του Γρεβένη, για το πέναλτι του Καντέ στον Φωτάκη. Έτσι, ο Γιάχος δε θα διευθύνει κανένα ματς στις δύο αγωνιστικές που απέμειναν, αλλά αυτό φυσικά δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ τους βαθμούς.
Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση που εκδόθηκε προχθές το βράδυ κατά της διαιτησίας στο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι η ΠΑΕ θα κληθεί σε απολογία και κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο.

“ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΝ στα μάτια…”

Για τις στιγμές οργής που βίωσε στο ΟΑΚΑ μίλησε χθες στον Sport103 FM ο Σπύρος Μηλιορίδης. Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: “Δε βλέπετε τι γίνεται; Ό,τι και να κάνουμε, όσο τίμιοι και να θέλουμε να είμαστε, δε μας αφήνουν. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει να πάει με τη νόμιμη οδό, η οποία, όπως φαίνεται, είναι οδός για τους βλάκες. Η αγανάκτηση περισσεύει. Δε μου βγαίνει κάτι. Να ζητήσω συγγνώμη; Δεν ξέρω. Η κάθαρση της ΕΠΟ και τη ΚΕΔ είναι μέχρι εκεί που συμφέρει αυτούς”.
Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ είπε: “Εκφράζει τα εκατομμύρια των φίλων του ΠΑΟΚ που έβλεπαν το παιχνίδι και αισθάνθηκαν τον βιασμό. Αυτούς πρέπει να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Όχι σαν τον κ. Σπάθα, που για πέντε αγωνιστικές δεν ήταν στους πίνακες και σφύριξε μετά στον τελικό Κυπέλλου. Αν το έχει πιάσει ο φακός ο Γιάχος κοιτάει τον βοηθό στα μάτια και ο βοηθός τον Γιάχο. Περιμένουν και οι δύο να κάνει κάποιος την πρώτη κίνηση. Αυτό αποδεικνύει την ενοχή τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου