Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τελικός στο ΟΑΚΑ!

Σαν τελικό αντιμετωπίζουν όλοι στον ΠΑΟΚ το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο, μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Και σε αυτόν τον τελικό, ο Μπόλονι θα έχει και πάλι όλους τους παίκτες στην διάθεση του…
Ο Ρουμάνος τεχνικός, αποφάσισε χθες ότι ο Βλάνταν Ίβιτς που κόντρα στον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (απόρροια των δικαιολογημένων διαμαρτυριών στον Γιάχο και τον Γρεβένη για τον μη καταλογισμό του πέναλτι πάνω στον Φωτάκη), θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή και στο ματς με τον Ατρόμητο.
Σε αυτόν τον αγώνα βέβαια θ’ απουσιάσει και ο Μπρούνο Τσιρίλο (επίσης θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής), αλλά είναι προφανές ότι ο Μπόλονι θέλει αύριο να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, ώστε να διεκδικήσει με αυξημένες πιθανότητες τη νίκη.
Μία νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί ν’ αυξήσει τις πιθανότητες για την πρωτιά, στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να κερδίσει στο Περιστέρι, ενώ σίγουρα θα του εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση, ακόμα και αν οι πράσινοι κάνουν δύο νίκες.
Χθες το πρωί όσοι παίκτες ήταν βασικό κόντρα στον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία στο ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα πριν τους εντός έδρας αγώνες της. Σήμερα, θα φανεί λεπτομερώς η κατάσταση του Αραούχο Ετό, όλα όμως δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος θα τεθεί στην διάθεση του Μπόλονι, αφού πρόλαβε τα χειρότερα. 
Λόγω της επιβάρυνσης από τους συνεχείς αγώνες και μετά από μία μεγάλη περίοδο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους, ήταν οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο που ένιωσε ο Ετό, ο οποίος ευτυχώς τις κατάλαβε στην γέννηση τους και ζήτησε την αντικατάσταση.
Το απόγευμα, ο Λάσλο Μπόλονι βρέθηκε στην Τούμπα και προπόνησε τους αναπληρωματικούς του παίκτες. Το πρόγραμμα είχε πραγματικά μεγάλη ένταση, ενώ η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 10.30’ σήμερα στην Τούμπα κεκλεισμένων των θυρών. Μετά το τέλος της ο 59χρονος προπονητής θ’ ανακοινώσει την αποστολή για την Αθήνα, με τους παίκτες να κάνουν πάλι το ίδιο δρομολόγιο για τον αυριανό αγώνα που θ’ αρχίσει στις 20.00’.
Αλλαγές στην αποστολή δεν προβλέπονται, ενώ ακόμα και για την ενδεκάδα είναι δύσκολο ν’ αλλάξει κάτι. Ενδεχομένως ο Ίβιτς να πάρει την θέση του Φωτάκη ή του Λάζαρ, αλλά πέρα από αυτό οι υπόλοιποι παίκτες πιστεύεται ότι θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό (δύο φορές).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου