Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Επιστρέφει ο Ίβιτς!

Μετά τον Βλάνταν Ίβιτς, που ενσωματώθηκε πλέον στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ο Λάσλο Μπόλονι περιμένει άλλους δύο παίκτες, προκειμένου να τους υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Αραούχο Έτο και Ντάριο Κρέσιτς, οι οποίοι θα υποβληθούν σήμερα σε επανέλεγχο, έτσι ώστε από αύριο να ενσωματωθούν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ενθαρρυντικό για τον Βραζιλιάνο αμυντικό είναι το γεγονός ότι και χθες συμμετείχε για αρκετή ώρα στο κανονικό πρόγραμμα και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του σε φουλ ρυθμούς. Αλλά κι ο Κροάτης τερματοφύλακας πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας επίσης ανεβάσει κατά πολύ τους ρυθμούς του. Αμφότεροι, πάντως, δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, αφού έχουν χάσει πολλές προπονήσεις. Εφόσον όμως όλα κυλήσουν ομαλά, είναι πιθανό να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Μ. Τετάρτης κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου