Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Πίτου Γκαρσία: Αμφίρροπο ματς, θέλει ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Σε δηλώσεις του στον Sport 103 fm o μέσος του Ατρόμητου Πίτου Γκαρσία αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι (novasports 3) με τον ΠΑΟΚ: “Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο Περιστέρι, όχι για να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό του στο κύπελλο, αλλά για να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς ενόψει των πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν καλές πιθανότητες να φθάσουν στο τρίποντο. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος για να δει τον μεταξύ μας με τον ΠΑΟΚ αγώνα”.

Από Μ. Δευτέρα
τα εισιτήρια με Δόξα

Τη Μ. Δευτέρα πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, που έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Τετάρτη στις 19.00. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη M. Δευτέρα μέχρι και M. Τρίτη από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την M. Τετάρτη θα λειτουργούν από τις 10. 00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 20 €, Θύρες 2, 3: 20 €, Θύρες 5, 6: 15 €, Θύρες 4, 4α: 10 € και Θύρες  7, 7α, 8: 10 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου