Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

«Άδικη η αποβολή μου, επηρέασε το αποτέλεσμα»

Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε μετά από το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την αποβολή του στο 37’, τονίζοντας ότι ήταν άδικη και επηρέασε τελικά το αποτέλεσμα.
Αναλυτικά τόνισε ότι:
«Η αποβολή μου ήταν άδικη. Δεν ήταν κόκκινη. Πήγα να κάνω κοντρόλ και κτύπησα με τον αντίπαλο αλλά δεν υπήρχε πρόθεση. Ωστόσο ο διαιτητής με απέβαλλε! Δεν ξέρω τι να πω… Αυτή η κόκκινη επηρέασε το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά διότι μετά έτρεξαν πολύ για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και τελικά κρατήσαμε το 0-0.
Πάντως είναι αλήθεια ότι και στην αρχή του αγώνα δεν μπήκαμε καλά και μιλώντας για τα πρώτα 37 λεπτά πριν την αποβολή μου, μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν καλά.
Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας στην Τούμπα και μας προβληματίζει ότι εδώ και καιρό δεν μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή την Τετάρτη με τη Δόξα Δράμας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου