Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Είδε Πιντίλι ο Κωνσταντινίδης

Όπως αποκάλυψαν χθες τα ΣΠΟΡ μέχρι το τέλος του Μαρτίου ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό για να τσεκάρει διάφορους παίκτες.
Το προηγούμενο ταξίδι του είχε γίνει στις 29 Φεβρουαρίου, όταν είχε πάει στο Βουκουρέστι για να δει από κοντά το παιχνίδι της Ρουμανίας με την Ουρουγουάη που είχε λήξει ισόπαλο 1-1.
Εκεί ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μετά από υπόδειξη και το Μπόλονι, τσέκαρε τον διεθνή Ρουμάνο χαφ Μιχάι Πιντίλι, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Πιντίλι είχε αγωνιστεί και σε ένα φιλικό της Ρουμανίας με το Βέλγιο τον περασμένο Νοέμβριο παίζοντας βασικός μαζί με τον Λάζαρ! Η ομάδα τους είχε χάσει με 2-1, αλλά ο Πιντίλι (με το νούμερο 22 στην Εθνική Ρουμανίας) είχε τεθεί μαζί με τον παίκτη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Μιραλάς (φωτό πάνω) του Ολυμπιακού...
Ο Πιντίλι είναι 27,5 ετών (γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1984), έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Είναι αρχηγός στην ομάδα του την Παντούρι, με την οποία έχει στο φετινό πρωτάθλημα Ρουμανίας 18 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ μετράει και 4 συμμετοχές στη εθνική της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου