Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πρόβλημα με Μαλεζά!

Δεν πρόλαβε να χαρεί καλά καλά ο Μπόλονι για την επιστροφή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις προπονήσεις, ο οποίος και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα και προέκυψε ένα νέο απρόοπτο πρόβλημα με τον Στέλιο Μαλεζά!
Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, ο Στέλιος Μαλεζάς ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό τέθηκε σε αμφιβολία.
Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος είχε απουσιάσει από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εκτίοντας την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (τη δεύτερη θα την εκτίσει στο παιχνίδι με τα Γιάννινα στην Τούμπα) αναμένονταν να επιστρέψει σίγουρα στην 11άδα για τον αγώνα στο Αγρίνιο, αλλά το σφίξιμο στο δικέφαλο στη σημερινή προπόνηση δημιουργεί έναν νέο πονοκέφαλο για το Λάσλο Μπόλονι.
Η συμμετοχή του Μαλεζά θα κριθεί σήμερα στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί
(10:30) στην Τούμπα, ενώ μετά από την προπόνηση θα γίνει και η βράβευση του Στέφανου Αθανασιάδη για το καλύτερο γκολ της 24ης  αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου