Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η βράβευση του Αθανασιάδη και ο Μαλεζάς στο Αγρίνιο!

Ευχάριστη εξέλιξη είχε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Αγρίνιο. Ο Λάσλο Μπόλονι είδε τον Στέλιο Μαλεζά να προπονείται χωρίς ενοχλήσεις γεγονός που του επέτρεψε να συμπεριλάβει τον διεθνή αμυντικό στην αποστολή. Εκτός συγκλονιστικού απρόόπτου ο Μαλεζάς θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναιτωλικό στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Αυτή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές : Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος. Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμάνι, Σνάουτσνερ.

Η αποστολή του Δικεφάλου ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ από την Θεσσαλονίκη για το Ακτιο και στη συνέχεια οδικώς μετέβη στο Αγρίνιο όπου και θα διανυκτερεύσει.

Η βράβευση του Αθανασιάδη

Το πρωί του Σαββάτου π Στέφανος Αθανασιάδης παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο τέρμα  της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και οι δηλώσεις του μετά την απονομή είχε θέμα το βραβείο:
"Eυχαριστώ τον κόσμο για τους ψήφους που μου έδωσε. Πήρα ένα βραβείο για ένα γκολ όμως που δεν χάρηκα καθώς χάναμε με 3-0 και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι".

Σχολιάζοντας τη δυσκολία και την ομορφιά του γκολ που πέτυχε αλλά και τον προσωπικό του στόχο μέχρι το τέλος της περιόδου τόνισε: "Πιστεύω πως ναι μέχρι να έρθει το επόμενο, είναι σίγουρα από τα πιο όμορφα. Είχα πει από το καλοκαίρι πως στόχος μου ήταν να φτάσω ένα διψήφιο αριθμό γκολ, το έχω καταφέρει, αλλά θέλω να πετύχω ακόμη περισσότερα".

Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό : "Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνει συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Δεν το κάναμε ούτε με τον Αστέρα, ούτε με την Κέρκυρα, ούτε με τον ΟΦΗ και χάσασε βαθμούς. Εάν δείτε τους βαθμούς που χάσαμε στην Τούμπα θα μπορούσαμε να είμαστε στην θέση που είναι ο Παναθηναικός. Μακάρι να πάμε καλά από εδώ και πέρα και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται".

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα κερδίζει εκτός έδρας ενώ δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά κι εντός έδρας. : "Ούτε εμείς μπορούμε να δώσουμε εξήγηση. Και εμάς με λειπεί ότι χάνουμε πόντους στην Τούμπα και εμείς ψάχνουμε τον λόγο που γίνεται αυτό. Πίεση υπάρχει, όχι άγχος, το καλό είναι να έχει ενεργητικό άγχος. Οχι αυτό που σε βάζει από κάτω, αλλά αυτό που σε βοηθά. Μακάρι αύριο να έχουμε ενεργητικό άγχος για κάνουμε κάτι καλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου