Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Το γύρο του κόσμου η συμφωνία με Νιμανί

Τον γύρο του κόσμου έκανε η συμφωνία του Φρεντερίκ Νιμανί με τον ΠΑΟΚ. Πολλά ειδησεογραφικά σάιτ αναπαρήγαγαν την είδηση και μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε δεξιά, σε περίοπτη θέση την ανέφερε και η ηλεκτρονική έκδοση του φημισμένου περιοδικού “France Football”. Μπορεί σε αρκετούς να φαίνεται παράξενο, αλλά μην ξεχνάτε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι ο Νιμανί ανήκει στην Μονακό (και ειδικά τα γαλλικά media πάντα προσέχουν τους Μονεγάσκους) και δεύτερον, ο παίκτης που πήρε ο ΠΑΟΚ, είχε προσελκύσει στα 18 του το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόνο Γαλλικά ξέρει ο Νιμανί

Ευχάριστος, ευδιάθετος και χαμογελαστός ήταν ο Φρεντερίκ Νιμανί στην παρουσίασή του, ενώ ανάλογη ήταν και η συμπεριφορά του στην προπόνηση, με τους νέους του συμπαίκτες. Ο 23χρονος παίκτης πάντως, μιλάει μόνο γαλλικά, αφού δεν ήθελε να κάνει στα αγγλικά τις δηλώσεις του.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ “ΠΙΣΤΕΥΩ” ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Στο αθλητικό σάιτ “Sportaction.gr” υπήρχε μέχρι χθες γκάλοπ, με το ερώτημα: “ποια ομάδα χρειάζεται περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο;”. Πρώτος έρχεται ο Ολυμπιακός με 28.97%, δεύτερος ο Παναθηναϊκός με 27.07%, τρίτη η ΑΕΚ με 22.18% και τέταρτος ο ΠΑΟΚ με 12.2%. Άλλη ομάδα ψήφισε και το 9.59%. Είναι κι αυτό δείγμα των μεταγραφικών “πιστεύω” των φιλάθλων.

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ Μοράες είναι πλέον παίκτης της Ραπίντ Βουκουρεστίου, αφού στην Πορτογαλία το κλίμα δεν τον σηκώνει. Ο 28χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δεν στέριωσε ούτε στην Μπέιρα Μαρ και πήγε Ρουμανία.
ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ανέφεραν χθες τις σκέψεις του Βαλβέρδε για τον ΠΑΟΚ, μετά την παρουσία του στα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου την Κυριακή. Σύμφωνα με αυτές, ο Ισπανός τεχνικός ξεχωρίζει τον Γεωργιάδη, τον οποίο θυμόταν και από ένα ματς Ολυμπιακού – Πανσερραϊκού πέρυσι, που έκανε “χαζούς” τους αντίπαλους αμυντικούς. Και θεωρεί ότι η μεγάλη δύναμη του Δικέφαλου είναι στη μεσαία γραμμή με τους Πάμπλο Γκαρσία και Κοστίν Λάζαρ, που συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Οι ερυθρόλευκοι πάντως μιλούν ήδη για “τελικό”, όταν αναφέρονται στο ματς της Τούμπας.

Ο χιονιάς άλλαξε το πρόγραμμα

Η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις τέσσερις το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Αλλά η πτώση της θερμοκρασίας (παρά την ηλιοφάνεια που επικρατούσε) άλλαξε το πρόγραμμα και έκανε τον Λάσλο Μπόλονι και τους συνεργάτες του να προτιμήσουν την Τούμπα.
Ο λόγος είναι απλός. Μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η κατάσταση ασφαλώς ήταν καλύτερη από τα περίχωρα της πόλης και ειδικότερα τη Νέα Μεσημβρία που είναι και ένα ανοιχτό μέρος, ευάλωτο σε αέρα. Με την θερμοκρασία στο +1 ή και στο 0, καταλαβαίνει κανείς ότι η Τούμπα είναι χίλιες φορές προτιμότερη από τη Νέα Μεσημβρία. Σήμερα και αύριο, πιθανότατα θα γίνει το ίδιο, αφού προβλέπεται κι άλλη πτώση της θερμοκρασίας.

Για 0,04 έχασε την πρωτιά!

Από καθαρό παιχνίδι της τύχης ο Κοστίν Λάζαρ, δεν ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 19ης αγωνιστικής. Ο Ρουμάνος θα “ντούμπλαρε” τα βραβεία του ΠΑΟΚ μετά από αυτό του Γεωργιάδη (καλύτερο γκολ) αλλά έχασε κυριολεκτικά στο νήμα την πρωτιά από τον Νέρι Καστίγιο. Η διαφορά τους ήταν μόλις 0,04%, αφού ο Ρουμάνος είχε 49,65% των ψήφων και ο Καστίγιο 49,69%.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου