Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

«Θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Λίνο μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου και υπογράμμισε ότι η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο πιο σημαντικός και κοντινός στόχος για την ομάδα φέτος.
Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ είπε: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχα την ευκαιρία να πετύχω ένα γκολ και φυσικά πήγα να το πανηγυρίσω με τους φιλάθλους που μας βοηθάνε πάντα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Φυσικά είναι σημαντικό που είναι δίπλα μας και μας δίνουν περισσότερη δύναμη».
Για το αν βλέπει ήδη τον τελικό του Κυπέλλου είπε: «Αφού κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο που είναι μία δύσκολη ομάδα. Πάει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα είναι ο αγώνας με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που πρέπει να κερδίσουμε για να φτάσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεν είναι τόσο εύκολο απέναντι στον Πανιώνιο».
Για το αν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος στις διοργανώσεις είπε: «Είμαστε και στους τρεις στόχους, αλλά ο πιο σημαντικός είναι το Κύπελλο που είναι και πιο κοντινός στόχος για εμάς. Φυσικά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».
Για την παρουσία του Σταφυλίδη είπε: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, με πολλή ποιότητα και πολλά καλά στοιχεία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχει πολύ μεγάλο μέλλον στον ΠΑΟΚ. Είναι μόνο 18 χρονών, έχει μία ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θέλει να πάει. Σίγουρα κάνει πολύ καλή δουλειά, βοηθάει την ομάδα και είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».
Για τη δική του απόδοση ως αριστερός χαφ τόνισε: «Είμαι ένας παίκτης που πάντα έπαιζα μπροστά και όχι πίσω. Οταν ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έπαιζα πίσω. Δεν έχω κάποια δυσκολία να παίζω μπροστά, αλλά όλοι ξέρετε ότι παίζω στα αριστερά και ο προπονητής αποφάσισε να παίξω πιο μπροστά. Ηταν καλό αυτό και βοήθησα την ομάδα μου στο χθεσινό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου