Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

«Ήμασταν… αγρίμια!»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου για το ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τη συνέχεια, εξηγώντας ότι δεν είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου…
Για το αν ήταν η πιο σημαντική νίκη φέτος του ΠΑΟΚ αυτή επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, είπε: «Νομίζω ήταν μία καλή νίκη η χθεσινή αλλά δε συγκρίνεται με κάποιες που έχουμε κάνει στην Ευρώπη. Η νίκη με την Τότεναμ δε μπορεί να συγκριθεί. Η νίκη χθες ήταν πολύ μεγάλη γιατί πέρσι είχαμε βγει εκτός κυπέλλου από την ΑΕΚ. Με αυτήν τη νίκη αναπτερώθηκε το ηθικό μας αλλά και των οπαδών».
Για το αν είναι εύκολο να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Χθες περάσαμε. Δεν είναι εύκολο να φτάσουμε στον τελικό, όπως το βλέπουν οι πιο πολλοί. Είναι κάτι δύσκολο».
Για τις αλλαγές στην ομάδα και τους νεαρούς παίκτες: «Η ζωή συνεχίζεται, σίγουρα χάθηκαν κάποιοι καλοί παίκτες από την ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε πάντα μπροστά».
Για το αν μπορεί η ομάδα να συνεχίσει και στις τρεις διοργανώσεις: «Η ομάδα δίνει το 100% και δεν είναι εύκολο να τα βγάλουμε πέρα. Να ξέρουν οι οπαδοί μας όμως ότι θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε».
Για την αμυντική δουλειά και το κλειδί της νίκης: «Δε μιλάω συνήθως αποκλειστικά για την άμυνα. Όλοι έδωσαν το 100% και πέφταμε σαν αγρίμια στη μπάλα. Η ΑΕΚ δε μας έκανε καμία σημαντική ευκαιρία. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη και την πρόκριση χθες».
Για το αν θεωρεί ότι είναι ο αρχηγός της άμυνας: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου αρχηγό της άμυνας. Εχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες, όπως ο Μαλεζάς που έχει αποκτήσει εμπειρία, αλλά και ο Μπαλάφας. Πιστεύω ότι είμαι σημαντικός για την άμυνα αλλά δεν είμαι ο μοναδικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου