Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μοιράστηκαν 2.000.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές

Με γεμάτες τις τσέπες αγωνίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, όπου επικράτησαν με 2-0 και πήραν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.
Συνολικά οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μοιράστηκαν περίπου 2 εκ. ευρώ την Τετάρτη, καθώς έφτασαν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα πρώτα χρήματα από τη συμφωνία της παραχώρησης του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.
Έτσι μειώθηκαν αρκετά οι οφειλές που υπήρχαν προς το αγωνιστικό τμήμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη πλήρης εξόφληση.
Πάντως ο ΠΑΟΚ φάνηκε αυτή τη φορά ιδιαίτερα συνεπής στον προγραμματισμό των πληρωμών καθώς οι παίκτες γνώριζαν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις αφού είχαν ενημερωθεί σχετικά από τους ιθύνοντες της ομάδες.
Έχουν αντιληφθεί όμως όλοι ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες στην ομάδα για να εναρμονιστεί ο Δικέφαλος στις επιταγές της ΟΥΕΦΑ και το περίφημο financial fair play, καθώς άλλωστε ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ελέγχεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αφού η τιμωρία που του επιβλήθηκε είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη στα οικονομικά για την επόμενη τριετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου