Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

"Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για να αποφύγω τα χειρότερα''

Ικανοποιημένος εν μέρη απο την ισοπαλία και απογοητευμένος απο τον τρόπο που μεταχειρίζονται τον ΠΑΟΚ εμφανίσθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: ΄΄Είχα πει ότι το παιχνίδι στην Ξάνθη θα ήταν δύσκολο. Αποδείχθηκε στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα υπό προϋποθέσεις. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ενδιαφέρουσα κατοχή της μπάλας. Μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η Ξάνθη αμυνόταν με 9 - 10 παίκτες σε εκείνο το σημείο, γεγονός που μας δυσκόλεψε πολύ. Στο β΄ ημίχρονο ήμασταν απόντες για 15’ περίπου και φυσιολογικά η Ξάνθη μας πίεσε. Πρέπει να αποδεχθούμε την ισοπαλία. Ίσως έκανα λάθος που δεν έβαλα νωρίτερα τον Ρομπέρ που έδειξε ότι μπορούσε να βοηθήσει. Είμαι χαρούμενος γιατί αισθάνθηκα ότι οι παίκτες μου είχαν αυτοσυγκέντρωση.

Δε θέλω να επιτεθώ σε κανέναν αλλά για μας το γεγονός ότι έχουμε παίκτες σε αμφισβήτηση είναι κακό και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό άμεσα.

Θέλουμε να δουλέψουμε λίγο επιθετικά και θα το κάνουμε. Μας έλειψαν δυο στοιχεία να δώσουμε τη μπάλα στο χώρο και να τη δώσουμε την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να βοηθήσουμε τον Γιάννου να ζητάει μπάλα στο χώρο.

Δεν ζητάω λύσεις από παίκτες. Μαζί προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν. Θέλω να δώσω ευκαιρίες σε παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και να βοηθήσουν την ομάδα.

Αυτό που επίσης θα κάνουμε στο επόμενο διάστημα είναι να αποκτήσουμε παίκτες που θα μας δώσουν λύσεις στο μέλλον΄΄.

Ερωτηθείς για τον Νιμανί ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε:

΄΄Το Νιμανί τον ξέρω από την Γαλλία στη Μονακό από τότε που ήταν νέος και φιλόδοξος όπως είναι τώρα ο Σταφυλλίδης. Τον χρησιμοποίησα και βοήθησε πολύ την ομάδα. Στη συνέχεια η πορεία του δεν ήταν εξαιρετική. Θέλω να τον δω και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα αλλά πρέπει να συζητήσω μαζί του για να καταλάβω πως σκέφτεται για το μέλλον του.

Θα προπονηθεί για λίγες μέρες και θα δούμε τι θα κάνουμε μαζί του. Μπορεί να τον αποκτήσουμε για μικρό χρονικό διάστημα και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε πως θα τον αντιμετωπίσουμε΄΄.

Τέλος ο Μπόλονι άφησε αιχμές και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε ο ΠΑΟΚ από τη Λίγκα:

΄΄Είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια. Είναι χαζός ο τρόπος που προγραμματίστηκε ο αγώνας κυπέλλου και δεν θέλω να μιλήσω. Αν μιλήσω θα δημιουργηθεί θέμα. Θα περιμένω λίγο και θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα΄΄. 


Ουζουνίδης : Δίκαιο το αποτέλεσμα


Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίσθηκε ο προπονητής της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης :΄΄Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο κι εμείς ήμασταν καλύτεροι στο β΄ ημίχρονο. Ποιοτικά δεν έγινε καλό παιχνίδι αλλά τακτικά ήταν ένας ωραίος αγώνας. Η ισοπαλία με αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει αυτή η ομάδα τη στήριξη των φιλάθλων της. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το ποιες ομάδες έχουν προβάδισμα για τα play off. Θα δούμε στη συνέχεια ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου