Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

«Μην φοβάστε τον ΠΑΟΚ»

Αισιόδοξος για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν για τον Δικέφαλο στην Τούμπα (Εργοτέλη, ΑΕΚ, Πανιώνιο) εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Ξάνθη ο Γιώργος Φωτάκης:

"Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια ενώ δεν είχαμε και τύχη. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε δυο παιχνίδι στην έδρα μας αν τα πάρουμε θα βρεθούμε γρήγορα ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα".
-Αγωνίσθηκες δεξια σήμερα ενώ ως συνήθως αγωνίζεσαι στον άξονα…
" Έχω ξαναπαίζει δεξιά αν και είναι γεγονός ότι η θέση μου είναι στον άξονα. Η ομάδα έχει κάποια προβλήματα αυτή την εποχή και αναγκαστικά έπαιξα όπου μου ζήτησε ο προπονητής. Δεν έχω πρόβλημα με τη θέση που θα παίξω. Θέλω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα σε κάθε ομάδα".

- Θα αντέξει ο ΠΑΟΚ στα τρία επόμενα παιχνίδια στην Τούμπα;
- "Είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες ημέρες και με καθαρό μυαλό και θα δείτε ότι θα τα καταφέρουμε. Μην τον φοβάστε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα. Έχουμε αυτοπεποίθηση σαν ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου