Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στα πράσινα............

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και ήδη ξεκίνησε προετοιμασία μέ τη νέα του ομάδα. φορώντας πλέον τα πράσινα της Βόλφσμπουργκ.

Η φωτογραφία είναι από το Ντουμπάι, εκεί όπου από σήμερα και μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα κάνει η νέα του ομάδα την χειμερινή προετοιμάσία της, στους 25 βαθμούς Κελσίου, ενόψει την επανέναρξης της Μπουντεσλίγκα στις 21 Ιανουάρίου.

Ο Βιεϊρίνια γνώρισε τους μισούς νέους του συμπαίκτες το βράδυ της Παρασκευής στην Φρανκφούρτη, όπου η Βόλφσμπουργκ συμμετείχε σε τουρνουά ποδοσφαίρου. Η άλλη μισή ομάδα είχε μείνει στη βάση της και τα... δύο μισά της Βόλφσμπουργκ συναντήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο του Μονάχου για να πετάξουν για το Ντουμπάι.

Την πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα της νέας του ομάδας, ο Βιεϊρίνια αναμένεται να την κάνει την Τρίτη στο φιλικό με την Αλ Τζαζίρα, που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι, ενώ την Κυριακή υπάρχει και δεύτερο φιλικό με την νταμπλούχο του Ουζμπεκιστάν, Μπουντιοτκόρ, ομάδα στην οποία παλιότερα έπαιξε και ο Ριβάλντο.

Στο Ντουμπάι, ο 26χρονος Πορτογάλος δεν θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και ελληνικά, καθώς ο Σωτήρης Κυριάκος δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Έλληνας αμυντικός είναι στη μαύρη λίστα του Μάγκατ, ο οποίος του ζήτησε να βρει ομάδα και να φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου