Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αποθέωση στην άφιξη των ηρώων

Η νίκη και η πρόκριση ήταν επική. Ήταν από αυτές τις στγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη όσων αγαπούν αυτήν την ομάδα. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα φορά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπευσαν στο αεροδρόμιο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην ομάδα αυτή  για την τεράστια χαρά που τους χάρισε.

Έτσι λοιπόν ξημερώματα Πέμπτης και μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο, περίπου 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και υποδέχθηκαν την αποστολή του "Δικεφάλου" που αφίχθει περίπου στις 06:15 με πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο, έχοντας στις αποσκευές την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Λάσλο Μπόλονι και τους παίκτες, σηκώνοντάς τους στα χέρια και πηγαίνοντας τους "καροτσάκι" μέχρι το λεωφορείο. Όλοι έτυχαν συγκλονιστικής υποδοχής, αλλά αυτός που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, την μεγαλύτερη μετά την επιστροφή του ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, κατά την έξοδο του από την αίθουσα αφίξεων.

Ο κόσμος, το χάρηκε με την ψυχή του και σε μια εποχή γενικότερα δύσκολη, ξέσπασε και γέμισε με συναισθήματα χαράς για την απίστευτη παράσταση που έδωσαν μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια Αγγλίας Τότεναμ όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου